Ο Κωνσταντίνος Φίλης, νέος εκπρόσωπος της ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης

0
90

Ο Κωνσταντίνος Φίλης είναι ο νέος εκπρόσωπος της ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης στην ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Η παρουσία του και η μεγάλη του εμπειρία αποτελούν φάρο ελπίδας όχι μόνο για την Πάλη, αλλά γενικότερα για την ανάπτυξη του αθλητισμού, ειδικά τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, εν μέσω της πανδημίας.

O διευθυντής του Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας Δρ. Κωνσταντίνος Φίλης ευχαρίστησε τα σωματεία μέλη της ΕΛΟΠ για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν και χάραξε τους προσωπικούς του στόχους.

«Είμαι ευγνώμων στα σωματεία και τα μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης για την τιμή να με εκλέξουν εκπρόσωπο τους στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Η Πάλη ως ένα από τα αρχαιότερα αθλήματα, έχει ξεχωριστή θέση στην Ολυμπιακή «οικογένεια».

Στόχος μου είναι να μεταλαμπαδεύσω τις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύει στην κοινωνία ο αθλητισμός και ειδικότερα η Πάλη, η οποία είναι ένας από τους βασικότερους πυλώνες του Ολυμπισμού και συνδέει τους αρχαίους με τους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτές οι αρχές πρέπει να μεταφερθούν στη νέα γενιά, ειδικά στη δύσκολη περίοδο που ζούμε τώρα.

Ως μέλος της Ε.Ο.Ε., η περαιτέρω ανάπτυξη του ελληνικού Ολυμπιακού κινήματος, σε μια συνολικά κρίσιμη καμπή, θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη πρόκληση. Είναι στο χέρι μας ώστε η πρόκληση να γίνει ευκαιρία!»

Πηγή: thepresident.gr