Ο καιρός από την Τρίτη μέχρι και το Σάββατο

0
56

ΑΠΕ

ΤΡΙΤΗ 12-04-2022

Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι στα Δωδεκάνησα θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ με εξασθένηση από τη νύχτα. Στις υπόλοιπες περιοχές θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά και θα φτάσει στα βορειοανατολικά και την ανατολική νησιωτική χώρα τους 16 με 17 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 18 με 20 βαθμούς Κελσίου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 13-04-2022

Γενικά αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 και στο ανατολικό Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

ΠΕΜΠΤΗ 14-04-2022

Γενικά αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5, στα νοτιοδυτικά πελάγη 6 και από το μεσημέρι τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15-04-2022

Γενικά αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νοτιοδυτικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα ανατολικά και νότια.

ΣΑΒΒΑΤΟ 16-04-2022

Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές, με τοπικές βροχές και στα δυτικά και βόρεια πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νοτιοδυτικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πηγή: thepresident.gr