ΝΔ για μέλος ΣΥΡΙΖΑ που ζητούσε τη δολοφονία Γεωργιάδη – Μπογδάνου: Να καταδικάζονται και οι πρακτικές της ΧΑ

0
19

«Η καταδίκη της Χρυσής Αυγής δεν αρκεί. Πρέπει να καταδικάζονται και οι πρακτικές της», τονίζει η ΝΔ, σχολιάζοντας την ανάρτηση μέλους του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία ζητούσε τη δολοφονία του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, αλλά και του Βουλευτή Α’ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

Το μέλος της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρος Τσαντίκος, ανέφερε στο «τιτίβισμά» του ότι «Δυστυχώς άφησε μερικούς πίσω η 17Ν (Άδωνι, Μπογδάνο κτλπ)».

«Είναι αυτονόητο, ότι προκύπτει μέγιστο πολιτικό ζήτημα και ο ΣΥΡΙΖΑ καλείται να δώσει απαντήσεις για το κλίμα που καλλιεργεί στη νεολαία του, όσο και συνολικά στην κοινωνία» αναφέρει η ΝΔ.

«Λίγες μέρες μετά την καταδικαστική απόφαση για τη Χρυσή Αυγή, μέλος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ζητά τη δολοφονία ενός υπουργού και ενός βουλευτή της ΝΔ! Για μερικούς ο κύκλος του τυφλού μίσους συνεχίζεται. Και δυστυχώς πρωτοσέλιδα όπως το σημερινό της Αυγής δημιουργούν το υπέδαφος. Εκτός από την αυτονόητη καταδίκη της δήλωσης και τη διαγραφή του από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, καλούμε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αναλογιστεί πού οδηγούν το μίσος, η ακραία πόλωση, η δαιμονοποίηση του πολιτικού αντιπάλου», επισημαίνει στο σχόλιό της.

Και καταλήγει: «Η δημοκρατία δεν είναι κενό σύνθημα. Είναι καθημερινή πρακτική. Μόνο έτσι δεν θα αφήσουμε χώρο στους εχθρούς της δημοκρατίας. Η καταδίκη της Χρυσής Αυγής δεν αρκεί. Πρέπει να καταδικάζονται και οι πρακτικές της».

Πηγή: thepresident.gr