Ν.Ηλιόπουλος: Η κυβέρνηση μετατρέπει το εμβόλιο σε άλλοθι

0
14
ΑΠΕ

Για μετατροπή του εμβολίου σε «άλλοθι» για τη μη στήριξη του δημόσιου συστήματος υγείας, κατηγορεί την κυβέρνηση σε τηλεοπτική δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος.

«Η κυβέρνηση κάνει για δεύτερη φορά το ίδιο λάθος. Καλλιεργεί τον εφησυχασμό. Μετατρέπει το εμβόλιο σε άλλοθι για να μην προχωρήσει στα απαραίτητα μέτρα για τη στήριξη του δημόσιου συστήματος υγείας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ν. Ηλιόπουλος, επισημαίνοντας ότι «μέσα σε ενάμιση μήνα έχουμε θρηνήσει 3.322 συμπολίτες μας». «Μετά από αυτό, η κυβέρνηση συνεχίζει να μιλάει για πετυχημένη διαχείριση της πανδημίας;», διερωτάται και υπογραμμίζει πως η χώρα χρειάζεται ένα «σχέδιο έκτακτης ανάγκης».

Αυτό θα περιλαμβάνει, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «μέτρα στήριξης στους χώρους εργασίας για την υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων», «τη συνταγογράφηση και τη μαζική διεξαγωγή των τεστ» και «την στήριξη των ηρώων του Εθνικού Συστήματος Υγείας και την επίταξη των ιδιωτικών κλινικών».

«Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο», καταλήγει.

Πηγή: thepresident.gr