Μισέλ Ομπάμα: Προτρέπει τους νέους να διοχετεύουν την οργή τους στη δημοκρατία

0
293
ΑΠΕ

Η Μισέλ Ομπάμα προτρέπει τους νέους να κάνουν τις φωνές τους να ακουστούν όχι μόνο στους δρόμους, αλλά και στα εκλογικά κέντρα.

Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, μιλά με την τηλεοπτικό παραγωγό, σεναριογράφο και συγγραφέα, Σόνταν Ράιμς για την έκδοση Καλοκαίρι 2020 του Harper’s Bazaar.

Η Μισέλ Ομπάμα εξετάζει την πολιτιστική στροφή στις ΗΠΑ εν μέσω των διαδηλώσεων του κινήματος Black Lives Matter και της καταστροφής που προκλήθηκε από την πανδημία της COVID-19.

«Γνωρίζω ότι πολλοί άνθρωποι εκεί είναι συγχυσμένοι, ή φοβισμένοι, ή απλώς συναισθηματικά φορτισμένοι» αναφέρει η Μισέλ Ομπάμα. «Πρέπει να είμαι ειλικρινής, συνυπολογίζω τον εαυτό μου. Νομίζω ότι όλοι βρεθήκαμε εκεί. Τα θεμέλιά μας έχουν κλονιστεί».

«Όχι μόνο από μια πανδημία που «έκλεψε» περισσότερα από 100.000 αγαπημένα μας πρόσωπα και έστειλε δεκάδες εκατομμύρια στην ανεργία, αλλά και από τον θόρυβο των μακροχρόνιων λάθος γραμμών φυλής, τάξης και εξουσίας, στις οποίες χτίστηκε η χώρα μας» προσθέτει. «Ο πόνος και η απογοήτευση ξεχείλισαν μετά τις απώλειες των Τζορτζ Φλόιντ, Μπριόνα Τέιλορ, Άμαντ Άρμπερι και πολλών άλλων».

Πηγή: thepresident.gr