Μαύρο χιούμορ καραντίνας και προεδρικές εκλογές κυριάρχησαν στα 72α Emmy

0
20

Η 72η τελετή απονομής των Primetime Emmy Awards (Βραβεία Έμμυ Ζώνης Υψηλής Τηλεθέασης) με οικοδεσπότη τον Τζίμι Κίμελ, η πρώτη εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή από το σχεδόν άδειο Staples Center στο κέντρο του Λος Άντζελες και τους υποψήφιους να την παρακολουθούν μέσω τηλεδιάσκεψης, ήταν ένα μείγμα από μαύρο χιούμορ καραντίνας, αιτήματα για καλοσύνη και ανθρωπισμό, αστεία για απουσία κοινού, συστάσεις για προσέλευση στις κάλπες στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές και έντονα σχόλια για την κοινωνική δικαιοσύνη και τη φυλετική αναγνώριση.

Εργαζόμενοι σε τομείς της πρώτης γραμμής στην αντιμετώπιση της πανδημίας του νέου κορονοϊού, μεταξύ άλλων γιατροί, καθηγήτρια ιστορίας, υπάλληλος σε εταιρεία αποστολών, οδηγός φορτηγού απένειμαν βραβεία, προτού όμως παρουσιάσουν τους υποψήφιους μίλησαν για τη μάχη που έδωσε και εξακολουθεί να δίνει ο καθένας στον τομέα του.

Ο κωμικός και τηλεοπτικός παρουσιαστής, Τζίμι Κίμελ, o οποίος μετά τα εισαγωγικά του σχόλια για τη φετινή απονομή… PandEmmy έκανε και αιχμηρό σχόλιο για τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και τις προεκλογικές συγκεντρώσεις του λέγοντας: «Φυσικά και είμαι μόνος μου εδώ. Φυσικά και δεν έχουμε κοινό. Δεν είμαστε σε συγκέντρωση MAGA, εδώ είναι τα Emmy!».

Οι σειρές Succesion (ΗΒΟ), Watchmen (HBO) και Schitt’s Creek (Pop TV) συγκέντρωσαν τα περισσότερα βραβεία.

Πηγή: thepresident.gr