Οι φήμες περί κρίσης στον γάμο του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ πληθαίνουν
Οι πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις του ζευγαριού χωριστά έχουν προκαλέσει πληθώρα φημών που θέλουν τη Μέγκαν Μαρκλ και τον Πρίγκιπα Χάρι να είναι κοντά σε διαζύγιο. Η παρουσία της Μέγκαν μόνη της, σε συνδυασμό με τις φωτογραφίες του Χάρι από ένα καφέ στο Montecito χωρίς τη σύντροφό του, πυροδότησαν σενάρια για ενδεχόμενη κρίση στη σχέση τους.

Ορισμένοι ειδικοί σε θέματα της βασιλικής οικογένειας σημειώνουν ότι το ζευγάρι έχει αρχίσει να ακολουθεί διαφορετικούς δρόμους, ζώντας παράλληλες ζωές. Αυτό αποτυπώνεται στη διαπίστωση ότι συμμετέχουν σε δραστηριότητες ξεχωριστά και λειτουργούν ανεξάρτητα ο ένας από τον άλλο στον επαγγελματικό τομέα.

Πηγές κοντά στο ζευγάρι αναφέρουν ότι οι σχέσεις τους δεν είναι τεταμένες, ενώ τονίζουν ότι είναι “φυσιολογικό” για εκείνους να ταξιδεύουν σε διαφορετικά επαγγελματικά πρότζεκτ. “Είναι φυσιολογικό για τα ζευγάρια να μην κάνουν τα πάντα μαζί”, αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Από την άλλη, η δημοσιογράφος Jennie Bond, που ειδικεύεται σε ζητήματα της βασιλικής οικογένειας, υπογραμμίζει ότι η Μέγκαν δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην βασιλική οικογένεια. Παράλληλα, αναφέρει ότι ο διαχωρισμός των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων ήταν φυσικό επακόλουθο, υποδεικνύοντας ότι η Μέγκαν δεν είναι δημοφιλής και ότι το ζευγάρι ακολουθεί πλέον διαφορετικούς δρόμους.

Πηγή: newsbomb.gr