Ο Θλιβερός Αποχαιρετισμός στον Παύλο Βουτσινό: Ένας Ταλαντούχος Ηθοποιός Χάθηκε Νωρίς
Ο θάνατος του ηθοποιού Παύλου Βουτσινού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την ημέρα των γενεθλίων του, συγκίνησε τους συναδέλφους του. Ήταν γνωστός για την δίχρονη ταλαιπωρία του από ένα σπάνιο αυτοάνοσο νόσημα. Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στον ALPHA και χαρακτήρισε τον Παύλο ως «Καταπληκτικό παιδί και αξιόλογο ηθοποιό», υπογραμμίζοντας τη σοβαρότητα της κατάστασής του και το γεγονός ότι τελικά δεν τα κατάφερε.

Στην ίδια εκπομπή, η Κάρμεν Ρουγγέρη εξήρε το ταλέντο και την ευφυΐα του, λέγοντας: «Μεγάλο σοκ που έφυγε τόσο νέο αυτό το παιδί, είχε μια σπάνια ασθένεια που τον έλιωνε».

Η Ράνια Παπαδάκου, στον διαδικτυακό της αποχαιρετισμό, εξέφρασε με τρυφερότητα τις σκέψεις της για τον Παύλο: «Ο Παύλος… Ο Παύλος μας… το χαρισματικό, υπερταλαντούχο, ευφυές, sui generis πλάσμα, με ευαισθησίες που έκρυβε και από τον εαυτό του, σήμερα ανήμερα των γενεθλίων του, έφυγε… για κάπου καλύτερα ελπίζω. Σοκαρισμένη, αποσβολωμένη, σαν να έχω φάει σφαίρα, τον χαιρετάω».

Η απώλειά του αφήνει πίσω της ένα μεγάλο κενό στον καλλιτεχνικό κόσμο, ενώ οι μνήμες από το ταλέντο του θα μένουν ζωντανές.

Πηγή: newsbomb.gr