Νέα αρχή για την Αλεξάντρα Παναγιώταρου με κατεύθυνση το τραγούδι
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου εξέφρασε τις σκέψεις της σχετικά με την απιστία και τις σχέσεις της, αναφέροντας ότι ο ενδιαφερόμενος συνήθως το μαθαίνει τελευταίος. «Ευτυχώς δεν το αντιλήφθηκα στη φάση που ήμουν στη σχέση, το κατάλαβα αφού είχα χωρίσει», σημείωσε.

Σχετικά με τις εμφανίσεις της σε νυχτερινό μαγαζί, δήλωσε: «Δεν ξυπνάω και κοιμάμαι έτσι σαν Μέριλιν, είναι έτσι για τις ανάγκες του σόου. Μου αρέσει το νέο ξεκίνημα, είμαι ενθουσιασμένη, είναι κάτι τελείως διαφορετικό που με γεμίζει. Οι υπόλοιπες προτάσεις ήταν για τα μπουζούκια. Αισθάνομαι περισσότερο performer παρά τραγουδίστρια».

Καθώς προετοιμάζεται για τη νέα της καλλιτεχνική πορεία, ανέφερε για τις αντιδράσεις που θα δεχτεί: «Είμαι έτοιμη για τα αρνητικά σχόλια, αυτό είναι αναμενόμενο, ειδικά σε περιπτώσεις που οι κοπέλες είναι μοντέλα – influencers, είναι οι πρώτες που θα πάρουν την περισσότερη κριτική. Σε αυτό το σόου δεν πάω να αποδείξω ότι είμαι η καλύτερη τραγουδίστρια. Έχω πάει σαν περσόνα γιατί νομίζω ότι μπορώ να κάνω πολλά πράγματα».

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στα μηνύματα που λαμβάνει στα social media: «Δεν πολυασχολούμαι με τα μηνύματα στο instagram. Άργησα να το αντιληφθώ ότι υπάρχει ένας μονόλογος καθημερινά. Δεν ήταν απειλητικό αλλά ήταν τόσο εμμονικό που φοβούμουν ότι στη συνέχεια μπορεί να γίνει επικίνδυνο. Όταν το αντιλήφθηκα είχα μια σχέση, ο συγκεκριμένος ασχολήθηκε με αυτό το θέμα και μίλησε μαζί του».

Πηγή: newsbomb.gr