Νάνσυ Παραδεισανού Μιλά Ειλικρινά για Σχέσεις και Φιλία στην Νέα της Εξομολόγηση
Ένα νέο βίντεο δημοσίευσε η Νάνσυ Παραδεισανού στο κανάλι της στο YouTube, στο οποίο απαντά σε ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων. Στην κουβέντα αυτή, η δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι είχε προσπαθήσει να δημιουργήσει σχέση με πολύ νεότερό της άνδρα, εστιάζοντας στο πώς η ηλικία δεν αποτελεί εμπόδιο στην ερωτική έλξη.

Η Νάνσυ τόνισε ότι «η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός», αναφέροντας ότι η επιστήμη έχει προχωρήσει και οι άνθρωποι είναι σε θέση να αναπαράγονται σε μεγαλύτερες ηλικίες με άνεση. Σημείωσε, μάλιστα, ότι το φλερτ δεν έχει όρια ηλικίας, καθώς στο παρελθόν έχει φλερτάρει με άτομα μικρότερα της. Χαρακτήρισε τον διαφορά ηλικίας των 14 ετών που είχε με έναν από τους συντρόφους της ως «πολύ ευχάριστη εμπειρία».

Ερωτηθείσα αν σκοπεύει να παντρευτεί τον Κώστα Τσουρό, καθώς το κοινό τους απολαμβάνει, η Νάνσυ ήταν ξεκάθαρη: «Με τον Κώστα θα είμαστε για πάντα φίλοι. Ελπίζω να είναι για πάντα στη ζωή μου και να είμαι και εγώ στη δική του. Δεν θα παντρευτούμε, είμαστε και οι δύο αλλού. Ρωτήστε με όσες φορές θέλετε, αλλά η απάντηση θα είναι η ίδια».

Πηγή: newsbomb.gr