Keanu Reeves Αναλαμβάνει Ταχύτητες Στο Toyota GR Cup Στην Ινδιανάπολη
Το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Οκτωβρίου, ο Keanu Reeves συμμετείχε στο Toyota GR Cup, μια εκδήλωση που προορίζεται για ερασιτέχνες οδηγούς και φανατικούς λάτρεις του αυτοκινήτου, στο διάσημο αυτοκινητοδρόμιο της Ινδιανάπολης. Ο γνωστός ηθοποιός κατέλαβε την 25η θέση στον πρώτο αγώνα του Σαββάτου, ανάμεσα σε 33 συμμετέχοντες, και την 24η θέση στον δεύτερο αγώνα που έγινε την Κυριακή. Στον πρώτο αγώνα, μάλιστα, απέφυγε τελευταία στιγμή μια σύγκρουση.

Ο Reeves οδήγησε το αυτοκίνητο με τον αριθμό 92 BRZRKR, το οποίο κάνει αναφορά στο γραφικό μυθιστόρημα «The Book of Elsewhere», που έχει συνδημιουργήσει με την China Miéville. Ως συμπαίκτη του είχε τον Cody Jones, πρωταγωνιστή του «Dude Perfect». Αφού ολοκλήρωσε τους αγώνες, περιέγραψε την εμπειρία του ως «διασκεδαστική» και δήλωσε ότι απόλαυσε ιδιαίτερα αυτές τις στιγμές.

Πριν από την πρόσφατη συμμετοχή του, ο Reeves είχε πάρει μέρος σε αγώνα δρόμου για διασημότητες το 2009, στο Long Beach Toyota Grand Prix, όπου και είχε κερδίσει. Ωστόσο, τα ταλέντα του δεν περιορίζονται μόνο στην υποκριτική και τους αγώνες. Στις αρχές της δεκαετίας του ’90, σχημάτισε το συγκρότημα Dogstar με φίλους του. Το συγκρότημα περιόδευσε για αρκετά χρόνια, άνοιξε τις συναυλίες μεγάλων καλλιτεχνών όπως ο David Bowie και ο Bon Jovi, και κυκλοφόρησε δύο άλμπουμ πριν διαλυθεί το 2002, σύμφωνα με το NPR. Πρόσφατα, σύμφωνα με δηλώσεις του, έχουν προγραμματιστεί πρόβες για επανασυγκρότηση της μπάντας, κάτι που είχε λείψει στους μουσικούς κατά την περίοδο της πανδημίας του Covid.

«Μου έλειψε να παίζουμε μαζί και να γράφουμε μουσική», δήλωσε ο Reeves στο Billboard. «Αισθανόμασταν καλά και δημιουργικά, και τότε αποφασίσαμε να το κάνουμε πραγματικότητα».

Πηγή: newsbomb.gr