Καίτη Φίνου: Αποκαλύψεις για τα ψέματα και τις κακοήθειες που την ακολουθούν
Στο περιοδικό «Λοιπόν» μίλησε η ηθοποιός Καίτη Φίνου, αποκαλύπτοντας τις ψευδείς πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει για εκείνη. Αναφέρθηκε σε δημοσιογράφους γνωστά ονόματα που δεν είναι πια εν ζωή και της είχαν πει ότι, λόγω του ότι ήταν πάντα σε σχέση, έγραφαν τις χειρότερες διαφημίσεις για εκείνη. «Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι έγραφαν αυτές τις κακοήθειες επειδή ήταν καψούρηδες μαζί μου», τόνισε.

Η Καίτη Φίνου μοιράστηκε και το πιο φημολογούμενο ψέμα που την αφορά: «Είχαν γράψει ότι είχα σχέση με δημοσιογράφο, ο οποίος με πήγε μέχρι το Σούνιο και με έγδυσε… Γράφτηκε στον ‘Θησαυρό’. Δεν κινήθηκα νομικά, γιατί πράγματι είχα σχέση με τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο».

Η ηθοποιός επίσης αποκάλυψε ότι πριν από χρόνια, γύρω στο 2000, της προσφέρθηκαν πολλά χρήματα για να γράψει μια σειρά βιβλίων σχετικά με τις εμπειρίες της, αλλά αρνήθηκε, καθώς δεν ήθελε να προσβάλει κάποιον. Σημείωσε ότι την περίοδο του metoo της προτάθηκε να πάει περιοδεία, ωστόσο, όταν έμαθε ότι θα συμμετείχε κάποιος που είχε ακούσει το όνομά του με αρνητική χροιά, αποφάσισε να μη δεχθεί.

Πηγή: newsbomb.gr