Η Τέιλορ Σουίφτ Ανακηρύσσεται Η Πλουσιότερη Γυναίκα Μουσικός Στον Κόσμο
Σύμφωνα με το Forbes, η Τέιλορ Σουίφτ έχει αποκτήσει περιουσία που ανέρχεται στα 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια, καθιστώντας την την πλουσιότερη γυναίκα μουσικό στον κόσμο. Η 14 φορές νικήτρια Grammy έγινε δισεκατομμυριούχος πέρυσι, κυρίως λόγω της επιτυχίας της περιοδείας «Eras Tour» και της αξίας του μουσικού της καταλόγου. Όπως αναφέρεται, η περιουσία της περιλαμβάνει σχεδόν 600 εκατομμύρια δολάρια που προήλθαν από πνευματικά δικαιώματα και περιοδείες, μαζί με έναν μουσικό κατάλογο που αξίζει περίπου 600 εκατομμύρια δολάρια και ακίνητα αξίας 125 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η τοποθέτησή της στην κορυφή της λίστας με τις πλουσιότερες γυναίκες μουσικούς σημαίνει ότι έχει ξεπεράσει τη Ριάνα, η οποία διαθέτει περιουσία 1,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ωστόσο, η Ριάνα διατηρεί τον τίτλο της «πιο πλούσιας γυναίκας μουσικού όλων των εποχών», καθώς η περιουσία της είχε φτάσει τα 1,77 δισεκατομμύρια δολάρια στο παρελθόν.

Η Τέιλορ Σουίφτ, στα 34 της χρόνια, είδε τη ζήτηση για τα εισιτήρια της περιοδείας της να αυξάνεται πριν από την έναρξη των συναυλιών της τον Μάρτιο του 2023. Έχει ήδη ολοκληρώσει το ευρωπαϊκό κομμάτι της περιοδείας της και θα επιστρέψει στη σκηνή στις 18 Οκτωβρίου στο Μαϊάμι, προτού ταξιδέψει σε άλλες πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών και στην Καναδά μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου.

Επιπλέον, η Σουίφτ αναγνωρίστηκε για την επιδραστικότητα της, καθώς ανακηρύχθηκε «Πρόσωπο της Χρονιάς» από το περιοδικό Time, σημειώνοντας ότι είναι η πρώτη διασκεδάστρια που λαμβάνει αυτή την τιμή. Το 2023, αναδείχθηκε επίσης «Πιο Συναρπαστικό Πρόσωπο της Χρονιάς» από το People και «Πιο Ισχυρή Γυναίκα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και Ψυχαγωγίας» από το Forbes.

Πηγή: newsbomb.gr