Η Πρεμιέρα της Κωμικής Σειράς που Θέτει σε Δοκιμασία τη Ζωή των Γονιών
Η κωμική σειρά «Έχω παιδιά» κάνει πρεμιέρα στο MEGA τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στις 21.00, σκοπεύοντας να προσφέρει άφθονο γέλιο στους θεατές. Τα πρώτα τέσσερα επεισόδια θα προβληθούν back to back μέχρι και την Πέμπτη.

Η ζωή ενός ζευγαριού μεταμορφώνεται ριζικά όταν αποκτά δυο «γλυκύτατους μπελάδες». Η Σάρα και ο Μιχάλης, που πλέον «έχουν παιδιά», ανακαλύπτουν ότι η καθημερινότητά τους αλλάζει δραστικά, καθώς βγαίνουν από το ρομαντικό τους κόσμο και εισέρχονται σε μια ξεκαρδιστική «συνωμοσία».

Μέσα από αστείες καταστάσεις και απρόοπτα, οι χαρακτήρες της σειράς ζουν μια καθημερινότητα γεμάτη από εκρηκτικές στιγμές και γέλιο. Η κωμωδία αποδομεί τους μύθους του ιδανικού γονέα, του τέλειου συζύγου και της υποδειγματικής οικογένειας.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τους Ευγενία Σαμαρά, Βασίλη Μαυρογεωργίου, Αθηνά Οικονομάκου, Νικόλα Παπαδομιχελάκη, Λάμπρο Φισφή, Μάκη Παπασημακόπουλο, Ανθή Ευστρατιάδου, Θεανώ Κλάδη και Γιάννη Τσουμαράκη, ενώ τη Μπέσσυ Μάλφα θα δούμε στον ρόλο της Αντιγόνης.

Πηγή: newsbomb.gr