Η Μαρία Ιωαννίδου Συνεργάζεται με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο σε Μοναδικό Medley
Αξιοσημείωτο είναι ότι στις 18 Οκτωβρίου η Μαρία Ιωαννίδου θα ξεκινήσει εμφανίσεις στο Metropolis Live στην Πάτρα, όπου θα έχει τη δυνατότητα να συνεργαστεί με τον σπουδαίο δημιουργό, Κυριάκο Παπαδόπουλο. Ο τραγουδιστής, εκτιμώντας τις ερμηνευτικές δυνατότητες και τον χαρακτήρα της, αποφάσισε να συνεταιριστούν δισκογραφικά.

Η συνεργασία τους ξεκίνησε με ένα medley πέντε ζεϊμπέκικων, σε μουσική του Κυριάκου Παπαδόπουλου, το οποίο ερμηνεύει η αναγνωρίσιμη ερμηνεύτρια με τον δικό της μοναδικό λαϊκό τρόπο. Από τα πέντε κομμάτια, τέσσερα έχουν ήδη κυκλοφορήσει στο παρελθόν και έχουν σημειώσει μεγάλη επιτυχία, ενώ στο medley περιλαμβάνεται και ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Κάψε», σε στίχους του Ηλία Φιλίππου. Επιπλέον, περιέχει και ένα κομμάτι με τον τίτλο «Φύγε», σε στίχους της Εύης Δρούτσα, με όλα τα υπόλοιπα να είναι σε στίχους του Ηλία Φιλίππου.

Η γνωστή τραγουδίστρια, από την αρχή της καριέρας της, έχει επιλέξει να κεντρίζει την προσοχή των Μέσων αποκλειστικά με τη φωνή και τη μουσική της, κάτι που φαίνεται ότι αποδίδει καρπούς. Η οπτικοποίηση του medley πραγματοποιήθηκε από τον σκηνοθέτη Άλεξ Κωνσταντινίδη.

Πηγή: newsbomb.gr