Η Μαρία Μπακοδήμου Αποκαλύπτει την Περιπέτεια Υγείας της και Στέλνει Δυνατό Μήνυμα στους Φίλους της
Η Μαρία Μπακοδήμου, μια από τις πιο αγαπητές προσωπικότητες της ελληνικής σόουμπιζ και της τηλεόρασης, πρόσφατα μοιράστηκε την περιπέτεια της υγείας της, η οποία έχει γίνει γνωστή στις τελευταίες ώρες. Μετά από νοσηλεία στην εντατική λόγω αλλεργικού σοκ, η παρουσιάστρια ανάρρωσε και ανήρτησε ένα αισιόδοξο μήνυμα στα social media, ευχαριστώντας τον κόσμο για την αγάπη και την υποστήριξή τους. «Δεν μπόρεσα καν να απαντήσω σε φίλους και συναδέλφους γιατί ήμουν αρκετά κουρασμένη. Ήταν μια πολύ δύσκολη μάχη. Όμως ήμουν δυνατή, όπως και οι γιατροί μου και η οικογένεια μου, που ήταν δίπλα μου σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές. Το να σεβόμαστε το σώμα μας και την ψυχική μας υγεία είναι ένα όπλο για να βγούμε νικητές στα δύσκολα. Η ζωή είναι ωραία», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η Μαρία δεν είναι ξένη στον δημόσιο διάλογο γύρω από θέματα υγείας. Κάποιοι μήνες νωρίτερα, είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία της από το νοσοκομείο, ενημερώνοντας τους θαυμαστές της ότι «όλα πήγανε καλά» και πως ήθελε να μοιραστεί όχι μόνο τις ευχάριστες στιγμές της αλλά και τις προκλήσεις της καθημερινότητας.

Μιλώντας σε podcast της, η Μαρία αποκάλυψε επίσης ότι έχει διαγνωστεί με ένα αυτοάνοσο νόσημα, το οποίο της άλλαξε τη ζωή. «Μου άλλαξε τη ζωή. Με έβαλε σε μια άλλη διαδρομή και με έκανε καλύτερη… Στην αρχή της διάγνωσης, θύμωσα πολύ με τον εαυτό μου. Έκανα αυτό που ξέρω να κάνω καλά και πάντα. Να τον δικάζω», ανέφερε.

Αυτή η δυναμική και γεμάτη αισιοδοξία παρουσιάστρια συνεχίζει να εμπνέει τους γύρω της, αποδεικνύοντας ότι η ζωή, παρά τις δυσκολίες, παραμένει πολύτιμη και όμορφη.

Πηγή: newsbomb.gr