Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη Αποκαλύπτει Τα Μυστικά Του Έγγαμου Βίου و Τι Επηρεάζει Τη Ψυχολογία Της
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μετά την τελετή του γάμου της, αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή και την έγγαμη κατάσταση. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, η ζωή της δεν έχει υποστεί καμία αλλαγή από τη στιγμή που παντρεύτηκε τον Γρηγόρη Μόργκαν. Η ίδια χαρακτηριστικά δήλωσε: «Δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα μετά τον γάμο. Είμαστε ακριβώς όπως ήμασταν και πριν παντρευτούμε. Το μόνο που έχει αλλάξει είναι ένα δακτυλίδι στο χέρι».

Η Ευρυδίκη περιέγραψε την προετοιμασία του γάμου ως μία όμορφη εμπειρία, σημειώνοντας ότι η σχέση τους ήταν ήδη στενή πριν από αυτήν την εξέλιξη. «Ήταν πολύ ωραίο όλο, πάμε να το ξανακάνουμε», είπε, προσθέτοντας ότι ήταν σε θέση να κρατήσουν τη διαδικασία του γάμου κρυφή για έναν χρόνο.

Στη διάρκεια της συνέντευξης, η Ευρυδίκη αναφέρθηκε επίσης στην πίεση που αισθάνεται από τα σχόλια στα social media, ειδικά γύρω από το θέμα της εγκυμοσύνης. «Τώρα μου λένε «άντε με το καλό το μωράκι, παντρεύτηκες γιατί είσαι έγκυος». Δεν μπορώ με αυτά. Πιέζομαι. Στρεσάρομαι. Το παίρνω πολύ μέσα μου, δεν ξέρω γιατί. Δεν ξέρω αν εγώ προσπαθώ ή δεν μπορώ ή δεν θέλω. Με στρεσάρει πάρα πολύ το θέμα της εγκυμοσύνης», εξομολογήθηκε, υπογραμμίζοντας τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει γύρω από αυτό το ζήτημα.

«Ο Γρηγόρης είναι ένας άνθρωπος πολύ δουλεμένος, οπότε μαζί του νιώθω ασφάλεια», πρόσθεσε, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη της στον σύντροφό της.

Πηγή: newsbomb.gr