Η Ελένη Χατζίδου αποκαλύπτει την εμπειρία της με θαυμαστή και την παρενόχληση που δέχθηκε
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Γιάννη Πλούταρχου και την εμμονική θαυμάστρια, η Ελένη Χατζίδου μοιράστηκε την προσωπική της εμπειρία με μία θαυμαστή που την παρενοχλούσε, κατά τη διάρκεια της εκπομπής Breakfast@Star. Όπως περιέγραψε, η συνεχής ενόχληση την οδήγησε στη λήψη νομικών μέτρων, κάνοντάς την να αναγνωρίσει τη σοβαρότητα της κατάστασης. «Η ενόχληση ήταν πάρα πολύ μεγάλη, εξ ου και η μήνυση. Όσες φορές μου είχε συμβεί, δεν υπήρχε “light” εκδοχή του συμβάντος, καθώς σε τρομοκρατεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Ελένη Χατζίδου εξήγησε ότι είχε θαυμάστρια που την παρακολουθούσε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν. Αν και αρχικά το θεωρούσε κολακευτικό, η κατάσταση άλλαξε όταν άρχισε να την βλέπει σε κοντινές αποστάσεις από το σπίτι της. «Στην αρχή δεν έδινα σημασία, όμως όσο περνούσε ο καιρός, άρχισα να φοβάμαι. Τη ρώτησα πώς βρέθηκε εκεί και μου είπε ότι ήταν σε μία φίλη της. Μόνο που οι επόμενες φορές οι αποστάσεις ήταν πολύ κοντινές», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Ο προβληματισμός της για την κατάσταση αυτή την οδήγησε να συζητήσει με φίλες της, και τελικά κατάφερε να μιλήσει απευθείας με την θαυμάστριά της. «Ευτυχώς, κατάλαβε ότι το γεγονός αυτό μου προκαλούσε άβολα συναισθήματα και σταμάτησε να έρχεται», τόνισε. Όμως, αργότερα άρχισε να δέχεται μηνύματα από ένα ψεύτικο προφίλ, που φαίνονταν καθαρά ότι ανήκε στη θαυμάστριά της.

«Αν αυτό με τρόμαξε εμένα, δεν μπορώ να φαντάστηκα τι βιώνει ο Γιάννης Πλούταρχος και η οικογένειά του», κατέληξε η Ελένη Χατζίδου, αναδεικνύοντας τη σοβαρότητα τέτοιων καταστάσεων για δημόσια πρόσωπα. Πηγή: newsbomb.gr