Η Χάλι Μπέρι αναστατώνει τους θαυμαστές της με φωτογραφίες από τον νέο της ρόλο στην ταινία
Η Χάλι Μπέρι προκάλεσε αναστάτωση στους θαυμαστές της με μια πρόσφατη ανάρτηση στο Instagram, όπου εμφανίζεται με τρίχες στη μασχάλη της. Ωστόσο, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι πρόκειται για έναν μεταμορφωμένο χαρακτήρα που υποδύεται στην ταινία «Never Let Go». Οι τριχωτές μασχάλες στην πραγματικότητα είναι ψεύτικες.

Πολλοί από τους θαυμαστές της δεν κατάφεραν να αντιληφθούν ότι η εμφάνιση αυτή ήταν για τις ανάγκες ενός ρόλου. Αρκετοί σχολίασαν την ανάρτηση της Μπέρι, δείχνοντας τον θαυμασμό τους αλλά και την έκπληξή τους. «Ω Θεέ μου, με τρόμαξες!!! Ευχαριστώ τον Θεό που αυτό είναι για μια ταινία», έγραψε η Tami Roman, πρωταγωνίστρια του «Basketball Wives». Ένας άλλος χρήστης ανέφερε, «Ουάου, τα πράγματα που κάνουν οι ηθοποιοί για να εκπληρώσουν τους ρόλους τους. Νόμιζα για μια στιγμή ότι η Χάλι είχε αρχίσει να αναπτύσσει μια ζούγκλα στις μασχάλες».

«Το πώς ένιωσε η καρδιά μου όταν είδα τις τρίχες στη μασχάλη σχεδόν κατέστρεψε δεκαετίες της καψούρας μου», είπε ένας χρήστης, ενώ άλλοι γελούσαν με την κατάσταση με σχόλια όπως «Τόσο αστείο, LOL!!!» και «Δόξα τω Θεώ. Κορίτσι με φόβισες για ένα λεπτό ……».

Πηγή: newsbomb.gr