Η αναμονή για την πρεμιέρα της σειράς Ταμπού και οι μυστικοί της ήρωες
Με ανυπομονησία περιμένουν οι λάτρεις της μυθοπλασίας την πρεμιέρα της σειράς «Ταμπού», η οποία θα προβληθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, στις 21.00, στο MEGA. Η ιστορία ξεκινά με την ανακάλυψη του πτώματος μιας γυναίκας στην παγωμένη λίμνη Παμβώτιδας, γεγονός που θα σημάνει την αρχή μιας σειράς εξελίξεων που θα επηρεάσουν βαθιά τη ζωή των πρωταγωνιστών.

Στο επίκεντρο της αφήγησης βρίσκονται τα τέσσερα αδέλφια της οικογένειας Καρτάλη, τα οποία, παρά τις διαφορές τους, διατηρούν έναν ισχυρό δεσμό. Μοιράζονται ένα επικίνδυνο μυστικό που αναφέρεται σε ένα ανομολόγητο ταμπού του παρελθόντος, το οποίο συνεχίζει να τους καταδιώκει.

Η νέα παραγωγή του MEGA, με σενάριο Βάνας Δημητρίου και σκηνοθεσία Αντρέα Γεωργίου, έχει πραγματοποιήσει απαιτητικά γυρίσματα σε στούντιο στο Βουκουρέστι για να αποδώσει την αίσθηση της παγωμένης λίμνης. Η ομάδα που εργάστηκε για τα ειδικά εφέ προήλθε από τη Ρουμανία και καθοδήγησε συνεργείο και πρωταγωνιστές ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι άρτιο.

Η σειρά δεν εστιάζει μόνο στην οικογένεια Καρτάλη, αλλά και στο ευρύτερο περιβάλλον τους, το οποίο περιλαμβάνει αγαπημένους φίλους, εχθρούς αλλά και μια παρέα νέων φοιτητών που βιώνουν την καλοσύνη και την αθωότητα των πρώτων τους ερώτων. Οι ηθοποιοί Μέμος Μπεγνής, Κατερίνα Μισιχρόνη, Θεοχάρης Ιωαννίδης, Χρύσα Μιχαλοπούλου, Ιάσονας Χρόνης, Δώρα Μπηλιώνη, Νίκη Βακάλη, Νικόλας Μακρής και Μυρτώ Αλικάκη θα ερμηνεύσουν τους κεντρικούς ρόλους και αναμένονται να προσφέρουν μια αξέχαστη τηλεοπτική εμπειρία.

Πηγή: newsbomb.gr