Η Αναγέννηση του Στράτου Τζώρτζογλου μέσα από τη Δοκιμασία και την Πίστη
Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πρωινό», ο Στράτος Τζώρτζογλου αναφέρθηκε σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής του και την υποστήριξη που δέχθηκε από αγαπημένα πρόσωπα. «Είχα περάσει μια πολύ μαύρη φάση που κράτησε περίπου δύο χρόνια. Μια στιγμή νόμιζα ότι θα τελειώσω, ότι θα φύγω. Παρ’ όλα αυτά, υπήρχε μια μικρή ελπίδα ότι ίσως έρθει βοήθεια από τον Θεό. Η πίστη μου ήταν η μόνη σταθερή αξία που είχα, καθώς ένιωθα ότι δεν μπορούσα ούτε να λάβω τη βοήθεια των γύρω μου», δήλωσε ο ηθοποιός.

Ο ίδιος υπογράμμισε τη σημασία της πίστης στην εποχή της δυσκολίας: «Ακόμη και αν ο Χριστός ερχόταν και μου έλεγε “πίστεψε, ζήσε”, δεν θα μπορούσα να το πιστέψω. Απλώς διάβαζα και δεν ήθελα να βγω ή να κάνω τίποτα». Ωστόσο, σημείωσε ότι κατόρθωσε να ξεπεράσει αυτήν την περίοδο, τονίζοντας: «Πήρα θεραπεία και ολοκλήρωσα τη διαδικασία. Τώρα είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου. Έμαθα να εκτιμώ τις ευλογίες που έχω».

«Σ’ αυτήν την δύσκολη περίοδο, με στήριξαν η Σοφία, η μητέρα της που έμεινε κοντά μου για τρεις μήνες, καθώς και η πρώην γυναίκα μου Μαρία και ο γιος μου Αλκιβιάδης. Ήμουν αποτραβηγμένος από τον κόσμο, δεν έδινα συνεντεύξεις και απέφευγα να βγω έξω», εξήγησε χαρακτηριστικά. Όπως τόνισε, κάποια στιγμή συνέβη ένα «κλικ» στην ψυχολογία του που τον βοήθησε να αναγεννηθεί.

Πηγή: newsbomb.gr