Η αναφορά του Γιώργου Καραμίχου στις προκλήσεις του διαδικτυακού κόσμου και τις ψεύτικες ταυτότητες
Ο Γιώργος Καραμίχος μίλησε για την εμπειρία του σχετική με τις πλατφόρμες γνωριμιών, σημειώνοντας ότι γνωρίζει πολλούς ανθρώπους που έχουν βρει τον σύντροφό τους μέσω αυτών, κυρίως στο εξωτερικό. Όπως ανέφερε, σε μεγάλες πόλεις όπως το Λος Άντζελες, οι άνθρωποι δεν φαίνεται να φλερτάρουν πια σε φυσικό περιβάλλον, καθώς πολλοί κλείνουν ήδη ραντεβού μέσω εφαρμογών.

Για το αν έχει χρησιμοποιήσει ο ίδιος κάποια τέτοια εφαρμογή, ο ηθοποιός δήλωσε ότι έχει δοκιμάσει παλαιότερα, αλλά τώρα είναι εγγεγραμμένος σε μια πλατφόρμα που σχετίζεται με την εργασία του και την επικοινωνία με άλλους επαγγελματίες.

Αναφέρθηκε επίσης στα ψεύτικα προφίλ που έχουν δημιουργηθεί με το όνομά του. Σύμφωνα με τον ίδιο, έχει ενημερωθεί ότι στην Ισπανία κάποιοι χρησιμοποιούν τη φωτογραφία του. Εξήγησε ότι υπάρχει πολύς κόσμος που μπορεί να είναι παρανοϊκός, προσθέτοντας ότι κάθε μέρα κατασκευάζονται νέα προφίλ ειδικά στο Instagram. Μάλιστα, προειδοποίησε τον κόσμο να είναι προσεκτικός και να μην στέλνει χρήματα, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι του έχουν ζητήσει 1.500 ευρώ με διάφορες δικαιολογίες. Έκανε γνωστό ότι έχει προβεί σε καταγγελίες, αλλά είναι δύσκολο να εντοπίσει αυτούς που κρύβονται πίσω από αυτές τις παρανομίες.

Πηγή: newsbomb.gr