Γιώργος Λιάγκας Αντιμέτωπος με Ψευδείς Φήμες και Εξοργισμένος για την Κατάσταση του Σπιτιού του
Εξοργισμένος εμφανίστηκε ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή τη φωτιά που κατέστρεψε το σπίτι του και τις φήμες που ακολούθησαν. «Υπήρχαν γύρω στα 100 μηνύματα σε ένα σάιτ που έλεγαν “καλά έπαθε, έπρεπε να πάθει μεγαλύτερη ζημιά, αυτό του άξιζε” κ.λπ. Άλλοι έλεγαν ότι το έκανα για την τηλεθέαση, ότι εγώ έβαλα φωτιά στο σπίτι μου για να αυξηθεί η τηλεθέαση. Αν εσείς είστε διεστραμμένοι, εγώ δεν είμαι», δήλωσε ο παρουσιαστής, τονίζοντας ότι μερικοί υποστήριξαν ότι το έκανε για να εισπράξει χρήματα από την ασφάλεια, κάτι που δεν ισχύει, αφού δεν έχει ασφάλεια.

Ο Γιώργος επισήμανε επίσης ότι δεν επιθυμεί να δημοσιοποιήσει το μέγεθος της ζημιάς, καθώς είναι προσωπικό θέμα. «Τα έχω τα λεφτά και θα το φτιάξω το σπίτι. Η Πυροσβεστική αντιμετώπισε μια μικρή φωτιά, για τα δεδομένα της. Έκαψε 2-3-4 τετραγωνικά, τόσο έκαψε, αλλά το σπίτι από τις φλόγες και τον καπνό δεν κατοικείται. Όλα τα έπιπλα είναι για πέταμα», πρόσθεσε.

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για τη ζωή μου. Δεν την κρύβω, αλλά δεν μου αρέσει να την επιδεικνύω», υπογράμμισε. Εξήγησε ότι χρειάστηκε να μιλήσει λόγω των ενεργειών της Πυροσβεστικής και της αναστάτωσης στη γειτονιά τους.

Κλείνοντας, εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι κάποιοι προσπαθούν να μετατρέψουν μια τόσο σοβαρή κατάσταση σε lifestyle ρεπορτάζ. «Όταν καίγεται ένα σπίτι, δεν είναι lifestyle ρεπορτάζ. Είναι ντροπή να το ανάγεις σε lifestyle», τόνισε.

Πηγή: newsbomb.gr