Φαίη Σκορδά: Η Επιστροφή στην Τηλεόραση και η Δύσκολη Αύξηση της Απώλειας του Πατέρα της
Το πρωί του Σαββάτου (21/9), στη διάρκεια της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι», η Φαίη Σκορδά μίλησε για την πρόσφατη επιστροφή της στην πρωινή ζώνη του Μεγάλου Καναλιού. Στη διάρκεια της συζήτησης, αναφέρθηκε και στην απώλεια του πατέρα της, αποκαλύπτοντας πώς διαχειρίζεται δύσκολες στιγμές.

Η γνωστή παρουσιάστρια εξήγησε: «Γενικά είμαι ψύχραιμη, αλλά είμαι και πολύ ευαίσθητη. Έχω στενοχωρηθεί πολλές φορές, όμως πάντα σκέφτομαι ότι πρέπει να παραμένουμε συνεπείς στο τηλεοπτικό κοινό. Αυτό με κρατάει. Ενώ επιδιώκω να έχω αξιοπρέπεια, δεν σημαίνει ότι δεν με θλίβουν οι καταστάσεις γύρω μου. Ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για μένα το τελευταίο χρονικό διάστημα, με την απώλεια του μπαμπά μου. Η μητέρα μου μού είπε κάτι που το κρατάω σαν φυλαχτό: ‘Σε βλέπουν μαμάδες στο νοσοκομείο, που τα μικρά παιδιά τους περνάνε μία δυσκολία. Δεν σου επιτρέπεται να δώσεις κανένα δικαίωμα’. Ήταν οι πιο σωστές κουβέντες που άκουσα».

Η Φαίη συνέχισε να μοιράζεται τις σκέψεις της, λέγοντας: «Πιστεύω ότι η συνέπεια σ’ αυτό που κάνουμε είναι αυτό που τελικά αποτυπώνεται στο αποτέλεσμα. Η αξιοπρέπεια δεν έχει κόστος στον χρόνο. Ο κόσμος πάντα καταλαβαίνει και η πρόθεση ενός ανθρώπου φαίνεται στα μάτια του. Φυσικά, έχω κάνει λάθη και σε ζωντανά προγράμματα μπορεί να μην τα έχω διαχειριστεί σωστά».

Πηγή: newsbomb.gr