Επιστροφή στο Survivor με νέες δοκιμασίες και ανατροπές
Το βράδυ της Τρίτης (24/9), το Survivor επιστρέφει με ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις, καθώς οι παίκτες θα αντιμετωπίσουν νέες προκλήσεις. Απόψε θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους «Άλλους» και να επιλέξουν ποιοι δύο θα ενταχθούν στις ομάδες τους, μετά την αποκάλυψη της ύπαρξης του Νησιού της Εξορίας που γνώρισαν για πρώτη φορά χθες.

Η αναστάτωση είναι μεγάλη όταν η Χριστιάνα Γρηγοράσκου, η Μαρία Κερασιώτη, ο Μιχάλης Κονδύλας, ο Βλαδίμηρος Σιήκκης και η Μαίρη Πετεινάρη κάνουν την εμφάνισή τους στον χώρο του αγωνίσματος. Εν τω μεταξύ, η ομάδα των Αετών έχει ήδη καλωσορίσει την Εκατερίνα, μοιράζοντας την ομελέτα τους και ακούγοντας τις εμπειρίες της από το Νησί, αλλά η σημερινή μέρα απαιτεί περισσότερη προσπάθεια και σκληρή δουλειά.

Η επιλογή των νέων παικτών θα φέρει στο προσκήνιο τη σύγκρουση ανάμεσα στους οικογενειακούς δεσμούς και τα συμφέροντα της ομάδας. Στο αγώνισμα, όμως, ενδέχεται να συμβούν απρόβλεπτα γεγονότα, όπως η απότομη πτώση του Νίνου, η οποία θα συνοδευτεί από μία κραυγή πόνου που θα προκαλέσει ανησυχία σε όλους.

Πηγή: newsbomb.gr