Αποκάλυψη της Ελένης Χατζίδου για το Θέμα του Stalking στην Προσωπική της Ζωή
Η Ελένη Χατζίδου έκανε μια συγκινητική εξομολόγηση, αποκαλύπτοντας ότι στο παρελθόν είχε βιώσει την εμπειρία του stalking από την πρώην σχέση ενός συντρόφου της. Αυτή η προσωπική της ιστορία ήρθε στο προσκήνιο κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης της Μαρίας Ιωαννίδου, η οποία μοιράστηκε τη δική της δύσκολη εμπειρία με μια γυναίκα που ήταν ερωτευμένη με τον Βαγγέλη Σειληνό και την ανάγκη της να απευθυνθεί στην αστυνομία.

Η Χατζίδου υπογράμμισε ότι αυτή η κατάσταση μπορεί να αποτελέσει λόγο χωρισμού, αναφέροντας: «Αν βρίσκεσαι στην αρχή μιας σχέσης και διαπιστώσεις ότι μια πρώην, ή οποιαδήποτε άλλη, ενοχλεί, τότε καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο είναι. Το έχω ζήσει αυτό. Η πρώην ενοχλούσε, κι εγώ είμαι αρκετά αντιδραστικό άτομο». Έκανε μάλιστα μια αναφορά στις συναισθηματικές αντιφάσεις που μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιος σε τέτοιες καταστάσεις, λέγοντας ότι ακόμη και αν δεν είναι απόλυτα αφοσιωμένος στη σχέση, η πίεση από την πρώην μπορεί να επηρεάσει έντονα την κατάσταση.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια τόνισε: «Βέβαια, χώρισα. Φταίει και ο σύντροφος, καθώς δεν ενήργησε όπως θα έπρεπε, δεν πήρε τα απαραίτητα μέτρα και δεν ζήτησε βοήθεια». Δηλαδή, η αναγκαία υποστήριξη και προστασία από μέρους του ήταν απαραίτητη για να διαχειριστούν τη δύσκολη αυτή κατάσταση. Εξήγησε ακόμα ότι οι πρώτες φάσεις μιας σχέσης είναι εξαιρετικά ευάλωτες και ότι υπό αυτές τις συνθήκες, η απροθυμία να βγει κανείς από το σπίτι λόγω του φόβου είναι απολύτως κατανοητή.

Πηγή: newsbomb.gr