Αποχαιρετώντας τον Μίμη Πλέσσα: Ένας σπουδαίος καλλιτέχνης αφήνει πίσω του μια πλούσια κληρονομιά
Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του Μίμη Πλέσσα, σε ηλικία 99 ετών, το πρωί του Σαββάτου (5/10). Η είδηση γνωστοποιήθηκε μέσω μιας συγκλονιστικής ανάρτησης από τη σύζυγό του. Ο Μίμης Πλέσσας αναγνωρίζεται ως σπουδαίος καλλιτέχνης και αγαπητός άνθρωπος, με πολλούς φίλους και συνεργάτες να τον θυμούνται για την ευγένεια και την καλοσύνη του, καθώς και για την απέραντη αγάπη που προσέφερε στους γύρω του.

Η Μαίρη Χρονοπούλου αναφέρθηκε σε έναν εφηβικό της έρωτα για τον Μίμη Πλέσσα, περιγράφοντας έναν «απελπισμένο» έρωτα και τα τρελά πράγματα που έκανε για εκείνον. «Ήμουν 15,5-16 χρόνων, με κοτσίδες… Τις έλυσα για να πάω στον γάμο του. Αυτός ήταν 20, μόλις είχε γυρίσει από την Αμερική με το master της χημείας. Θεός για μένα. Μια Ιουλιέτα πρώιμη», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της. Παρά την ιστορία αυτή, η Μαίρη και ο Μίμης συνέχισαν να διατηρούν στενή φιλία, με τον συνθέτη να έχει δημιουργήσει πολλές επιτυχίες για εκείνη στον κινηματογράφο και το θέατρο.

Η θλίψη που επικρατεί για την απώλεια του Μίμη Πλέσσα δεν περιορίζεται μόνο στους οικείους του, αλλά και στο ευρύ κοινό, με σημαντικές προσωπικότητες να εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους. «Εκφράζω τη θλίψη μου για τον θάνατο του Μίμη Πλέσσα», δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Πηγή: newsbomb.gr