Αλέξανδρος Λυκουρέζος για την υπόθεση Λύτρα και την ερωτική του ζωή
Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Buongiorno», όπου αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα, περιλαμβάνοντας την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα και τη νέα του σχέση.

Ο γνωστός ποινικολόγος εξέφρασε τη γνώμη του σχετικά με τη δίωξη του Απόστολου Λύτρα, δηλώνοντας: «Ήμουν από τους πρώτους συναδέλφους που είχαν πει ότι η ποινική δίωξη του Απόστολου Λύτρα ήταν εσφαλμένη. Έπρεπε να ασκηθεί δίωξη για το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Η κοινή γνώμη δεν πρέπει να επηρεάζει τον δικαστή. Άστοχη η παρέμβαση του Αρείου Πάγου στην υπόθεση».

Στη συνέχεια, σχολίασε την αντίδραση του Λύτρα, λέγοντας: «Πιστεύω ότι έχουν γίνει πολλά άστοχα σχόλια στην υπόθεση. Ο άνθρωπος δείχνει να έχει μετανιώσει. Στα μπουζούκια πήγε να ξεσκάσει. Όταν έχεις περάσει κάποιον χρόνο στην φυλακή, αντιδράς με τον τρόπο που επιλέγει».

Αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος αποκάλυψε: «Εδώ και εννέα μήνες είμαι σε σχέση. Γνωριστήκαμε τα Χριστούγεννα. Δεν παρακολουθώ και δεν ασχολούμαι με τα σχόλια που γράφονται για την προσωπική μου ζωή. Ο καθένας διατυπώνει τις απόψεις του ελεύθερα. Είμαι ερωτευμένος».

Πηγή: newsbomb.gr