Κύκλοι ΝΔ: Σε παραδικαστικό πανικό ο ΣΥΡΙΖΑ

0
50

Κύκλοι της ΝΔ σχολιάζοντας τα όσα είπε σήμερα στην προανακριτική επιτροπή ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος καταλογίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ παραδικαστικό πανικό και τον καλούν να προβληματιστεί για τις ψευδείς απαντήσεις του κ. Παππά.

«Μετά τις συνταρακτικές αποκαλύψεις με τους διαλόγους όπου ο κ. Παππάς περιγράφει το παραδικαστικό μαγαζί που έστησε ο ΣΥΡΙΖΑ, με αγωνία ο κ. Παπαγγελόπουλος φώναξε στην επιτροπή «γιατί μόνο εμένα». Επίσης πήρε αποστάσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ για τα fake news της δήθεν μίζας των 2,6 εκατομμυρίων, λέγοντας επί λέξει ότι δεν έχει κανένα στοιχείο εναντίον του κ. Σαμαρά. Ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσα στον παραδικαστικό πανικό του, αντί να λασπολογεί και να αναρωτιέται για τις στοχευμένες ερωτήσεις του εισηγητή μας, να προβληματιστεί για τις ψευδείς απαντήσεις του κ. Παππά», αναφέρουν οι κλυκλοι της Νέας Δημοκρατίας.

Θ.Πλεύρης: «Προβληματικές δεν είναι οι ερωτήσεις αλλά οι απαντήσεις»

Τη δήλωση του κ. Παπαγγελόπουλου ότι ο Θανάσης Πλεύρης πρέπει να εξαιρεθεί από τις εργασίες της επιτροπής, σχολίασε ο βουλευτής της ΝΔ. «Ο κ. Παπαγγελόπουλος με κατηγόρησε ότι οι ερωτήσεις που είχα θέσει στον Νίκο Παππά δείχνουν πως γνώριζα για το περιεχόμενο της ηχογράφησης της συνομιλίας Παππά-Μιωνή. Εγώ εκείνο που έχω να πω είναι πως δεν είναι προβληματικές οι ερωτήσεις. Προβληματικές είναι οι απαντήσεις όταν είναι αντιφατικές. Αν διαβάσει κάποιος καλά τη δικογραφία, οι ερωτήσεις δικαιολογούνται για τον κ. Παπαγγελόπουλο. Όσο για την ερώτηση που είχαν κάνει στον κ. Παππά για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι, με τέτοια στοχοποίηση που της έχει γίνει, αυτό έλειπε να μην ρωτήσω», είπε ο εισηγητής της ΝΔ Θανάσης Πλεύρης.

Για ψευδή κατάθεση κατηγορούν την Ελένη Ράικου ΣΥΡΙΖΑ και Παπαγγελόπουλος

Στη σημερινή συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπής και ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος είπε ότι θα πρέπει να διωχθεί η κ. Ράικου διότι ψευδώς ισχυρίστηκε ότι κανένα έγγραφο του FBI επί θητείας της δεν αναφερόταν σε πολιτικούς. «Η Ελένη Ράικου είχε το έγγραφο από το 2016. Στη δικαστική συνδρομή δε που είχε κάνει επίσης ζητούσε στοιχεία για πολιτικό πρόσωπο. Επαναλαμβάνω, υπήρχε έγγραφο του FBI από τον Δεκέμβριο του 2016, επί Ράικου», δήλωσε, σύμφωνα με πληροφορίες ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Πηγή: thepresident.gr