Τραγικός Θάνατος του Λίαμ Πέιν σε Ηλικία 31 Ετών αφήνει Συντετριμμένη την Οικογένεια και την Κοινότητα
Η οικογένεια του Λίαμ Πέιν εκφράζει τον βαθύ τους πόνο μετά την απώλεια του τραγουδιστή, που έφυγε από τη ζωή στα 31 του χρόνια. Ο πρώην μέλος των One Direction υπέστη σοβαρό τραυματισμό, καθώς έπεσε από τον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου Casa Sur Palmero στο Μπουένος Άιρες νωρίς χθες το απόγευμα.

Αυτή τη στιγμή, οι μεγαλύτερες αδελφές του, Νίκολα και Ρουθ, βρίσκονται στο σπίτι της οικογένειας στο Codsall. Ένα μέλος της οικογένειας δήλωσε: «Είμαστε εντελώς συντετριμμένοι από την είδηση».

Γείτονες ανέφεραν ότι οι γονείς του Πέιν αποχώρησαν από το σπίτι τους γύρω στη μεσάνυχτα, ενώ οι αδελφές του εθεάθησαν το πρωί της επόμενης μέρας. Ορισμένοι κάτοικοι της περιοχής εξέφρασαν τη λύπη τους, αναφέροντας πως η οικογένεια του Πέιν ήταν πολύ καλή και όλοι ήταν δεμένοι.

Μια φωτογραφία, που κυκλοφόρησε πρόσφατα, φαίνεται να είναι η τελευταία του Λίαμ πριν την πτώση του. Συγκεκριμένα, ο Πέιν φαίνεται να επιστρέφει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, φορώντας ένα λευκό αμάνικο μπλουζάκι, και οι τα Tattoos του είναι ορατά. Ένας παρουσιαστής ανέφερε ότι αυτή ήταν η τελευταία φορά που τον είδαν ζωντανό.

Ο υποκειμενικός πόνος που βιώνει η οικογένεια δεν μπορεί να περιγραφεί και η κοινότητα που τον υποστήριζε είναι επίσης βαθιά συντετριμμένη από αυτή την απώλεια. Οι θάνατοι νέων ταλέντων είναι πάντα ένα σοκ για όλους, και οργανώσεις και φίλοι έχουν σπεύσει να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Πηγή: newsbomb.gr