Τίτλος: Κατηγορίες κατά γνωστού TikTokερ για τη δολοφονία θεραπευτή στη Λουιζιάνα
Ένας νεαρός άνδρας, γνωστός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως Mr. Prada, αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες μετά τον θάνατο ενός θεραπευτή από τη Λουιζιάνα. Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι το πτώμα του 69χρονου Νίκολας Άμπραχαμ βρέθηκε το Σαββατοκύριακο τυλιγμένο σε μουσαμά κοντά σε έναν κρατικό αυτοκινητόδρομο στην αγροτική κοινοτητα Tangipahoa Parish, ανατολικά του Μπατόν Ρουζ.

Ο Τέριον Τόμας, 20 ετών, συνελήφθη το Τρίτη στην κομητεία Ντάλας του Τέξας, αφού οι αρχές της Λουιζιάνα δήλωσαν ότι τον είδαν να φεύγει με το αυτοκίνητο του Άμπραχαμ. Η σύνδεση του Τόμας με το θύμα παραμένει ασαφής, ενώ η αστυνομία δεν έχει βρει στοιχεία που να δείχνουν ότι ήταν πελάτης του Άμπραχαμ. Ο Τόμας κατηγορείται για φόνο δευτέρου βαθμού και αναμένει την έκδοσή του στη Λουιζιάνα.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, ο Άμπραχαμ εθεάθη σε βίντεο ασφαλείας να μπαίνει στο διαμέρισμα του Τόμας το πρωί του Σαββάτου. Μάρτυρες ανέφεραν ότι ο Τόμας εθεάθη αργότερα να προσπαθεί να σύρει κάτι τυλιγμένο σε μπλε μουσαμά, το οποίο τοποθέτησε στο αυτοκίνητο του θύματος. Έπειτα, οι ερευνητές βρήκαν αίμα παντού στο διαμέρισμα του Τόμας, καθώς και ενδείξεις ότι είχε προσπαθήσει να καθαρίσει μετά το γεγονός.

Η βία της επίθεσης ήταν σοβαρή, με τον σερίφη να δηλώνει ότι ο Άμπραχαμ χτυπήθηκε στο κεφάλι, στους ώμους και στο λαιμό. Ο Άμπραχαμ είχε 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της θεραπείας και είχε υπηρετήσει για 11 χρόνια ως Ρωμαιοκαθολικός ιερέας. Ένας γνωστός του χαρακτήρισε τον Άμπραχαμ ως έναν πολύ ευγενικό και τρυφερό άνθρωπο, κι εξέφρασε την έκπληξή του για την αγριότητα του εγκλήματος.

Ο Τόμας διαθέτει δύο λογαριασμούς στο TikTok, με συνολικά πάνω από 8 εκατομμύρια ακόλουθους. Η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ στην κοινότητα, καθώς οι αρχές συνεχίζουν την έρευνά τους.

Πηγή: newsbomb.gr