Συγκλονιστική συνάντηση: Η τελευταία επικοινωνία με τον Λίαμ Πέιν πριν την τραγική του πτώση
Μια απροσδόκητη συνάντηση συνέβη στο φουαγιέ ενός ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες, όπου μια 28χρονή γυναίκα από την Ουάσιγκτον, που ονομάζεται Ρεμπέκα (όνομα που δεν είναι αληθινό), αντάλλαξε λίγες κουβέντες με τον Λίαμ Πέιν, πρώην μέλος των One Direction. Η Ρεμπέκα, η οποία βρισκόταν στην πόλη για έναν γάμο, ανέφερε πως η συμπεριφορά του Πέιν ήταν περίεργη και την άφησε «συγκλονισμένη».

Η Ρεμπέκα θυμάται ότι ο Πέιν περίμενε κοντά στο ασανσέρ και φαινόταν να αναζητά αναγνώριση, ενώ οι φίλοι της δεν φάνηκαν να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή. Όταν εισήλθε στο ασανσέρ, ο Πέιν είπε: «Ναι, είμαι ο Λίαμ! Εντάξει, ελάτε όλοι σας, μπείτε στο ασανσέρ μαζί μου, μου αρέσει να έχω παρέα». Στο ταξίδι του ασανσέρ, άρχισε να μιλά για τους Αμερικανούς και έκανε μια κίνηση που φαινόταν επιθετική, αρπάζοντας μια κοπέλα και κάνοντάς την να νιώσει άβολα.

Μετά την αρχική τους συνάντηση, η Ρεμπέκα επέστρεψε στο λόμπι όπου είδε τον Πέιν να διαβάζει e-mails πάνω σε έναν καναπέ. Εκείνη την στιγμή, ο Λίαμ φάνηκε να αναστατώνεται από ένα μήνυμα, φώναξε βρισιές και χτύπησε το laptop του στο έδαφος. Η Ρεμπέκα τον πλησίασε και τον ρώτησε αν είναι καλά, με τον Πέιν να απαντά ότι ήταν «διαλυμένος» λόγω του ότι είχε υπάρξει μέλος ενός boy band.

Η κατάσταση του Πέιν άγγιξε όλους στο ξενοδοχείο, με το προσωπικό να ανησυχεί και να καλεί πιθανώς την ασφάλεια. Η Ρεμπέκα, που δεν είχε ποτέ εμπειρία με ναρκωτικά, παρατήρησε ότι η συμπεριφορά του ήταν γνωστή στους χρήστες ναρκωτικών, καθώς φαινόταν αποσυνδεδεμένος και επιθετικός.

Λίγο αργότερα, ο Πέιν βρέθηκε ξανά στο λόμπι, όπου παραπάτησε και έπεσε. Το προσωπικό του ξενοδοχείου προσέφερε βοήθεια και εκείνη τη στιγμή, η Ρεμπέκα τράβηξε μια φωτογραφία του, που λέγεται ότι είναι η «τελευταία» του εικόνα πριν από τον τραγικό του θάνατο.

Πηγή: newsbomb.gr