Πρεμιέρα του Money Drop με τον Φάνη Μουρατίδη στην τηλεόραση του ALPHA
Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε ο ALPHA για την πρεμιέρα του τηλεπαιχνιδιού «Money Drop» με τον Φάνη Μουρατίδη. Το ανατρεπτικό τηλεπαιχνίδι γνώσεων, το οποίο έχει προβληθεί σε περισσότερες από 60 χώρες και έχει προσφέρει τεράστια χρηματικά ποσά σε τυχερούς συμμετέχοντες, θα προβάλλεται από τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου στις 23.30, αντί της αρχικά προγραμματισμένης ώρας 20.00.

Ο Φάνης Μουρατίδης, γνωστός για την επιτυχημένη του καριέρα στην υποκριτική, αναλαμβάνει την παρουσίαση του «Money Drop». Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του και πλέον θα μας απασχολήσει και σε αυτό το συναρπαστικό τηλεπαιχνίδι.

Στο «Money Drop», οι συμμετέχοντες ξεκινούν το παιχνίδι κρατώντας ήδη το ποσό των 200.000 ευρώ ως έπαθλο. Η πρόκληση είναι να καταφέρουν να κρατήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Μόνο 8 ερωτήσεις τους χωρίζουν από το υψηλό χρηματικό έπαθλο, και για να το πετύχουν αυτό, πρέπει να συνεργαστούν αποτελεσματικά, να είναι γρήγοροι και να συνδυάσουν τις γνώσεις τους.

Κάθε λάθος απάντηση σημαίνει ότι ένα μέρος των χρημάτων τους θα “πέσει” στην καταπακτή και θα χαθεί για πάντα. Μόνο αν οι παίκτες επιδείξουν θάρρος, ψυχραιμία, γνώσεις και τύχη, θα καταφέρουν να φύγουν από το παιχνίδι κερδίζοντας ένα από τα υψηλότερα έπαθλα της ελληνικής τηλεόρασης.

Πηγή: newsbomb.gr