Πίθηκοι έγιναν οι προστάτες ενός παιδιού και απέτρεψαν μια τραγωδία στην Ινδία
Φρουροί της ζωής αποδείχθηκαν οι πίθηκοι για ένα 6χρονο κορίτσι στην Ινδία, καθώς η παρέμβασή τους έσωσε την μικρή από μια επικείμενη τραγωδία. Ο δράστης είχε παρασύρει το παιδί σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Baghpat, στην πολιτεία Uttar Pradesh, την περασμένη εβδομάδα. Οι γονείς του κοριτσιού ισχυρίζονται ότι ο άνδρας επιχείρησε να αποσπάσει τα ρούχα του παιδιού και να το βιάσει, ωστόσο οι πίθηκος που εμφανίστηκαν την κατάλληλη στιγμή τον ανάγκασαν να εγκαταλείψει την επίθεση.

Αφού το τρομοκρατημένο κορίτσι επέστρεψε σπίτι του, εξήγησε στους γονείς της ότι οι πίθηκοι “την έσωσαν” από τον δράστη. Ο πατέρας της δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης: “Η κόρη μου θα είχε πεθάνει αν δεν είχαν παρέμβει οι πίθηκοι”. Ο ίδιος προσέθεσε ότι το παιδί του έπαιζε έξω όταν την απήγαγε ο κατηγορούμενος, ο οποίος μάλιστα την είχε απειλήσει λέγοντας ότι θα την σκοτώσει.

Η αστυνομία κατέγραψε τον άνδρα μέσω καμερών ασφαλείας, όπου φαίνεται να περπατά σε μια στενή οδό στο χωριό Ντούλα, κρατώντας το χέρι του κοριτσιού. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειές τους, δεν έχουν κατορθώσει μέχρι στιγμής να τον αναγνωρίσουν, με τον δράστη να παραμένει ελεύθερος.

Πηγή: newsbomb.gr