Οδηγός Σχολικού Λεωφορείου Αλλάζει Μια Ζωή με Πράξη Καλοσύνης
Ένας γνωστός οδηγός σχολικού λεωφορείου στο Λούισβιλ του Κεντάκι έγινε viral όταν η καλοσύνη του συγκίνησε αγνώστους. Ο Larry Farrish Jr. παρατήρησε ότι ένα μικρό αγόρι, ο Levi, είχε μια δύσκολη μέρα. Συνήθως, βλέποντάς τον να τον περιμένει με χαμόγελο, εκείνη τη μέρα τον είδε να κάθεται στο έδαφος με το μπουφάν του στο κεφάλι. Όταν τον ρώτησε τι έχει συμβεί, ο Levi, μαθητής της πρώτης τάξης, του αποκάλυψε με δάκρυα στα μάτια ότι δεν είχε πιτζάμες για την Ημέρα Πυτζάμας.

Η θλίψη για το γεγονός ότι ο Levi ήθελε να συμμετάσχει αλλά δεν μπορούσε, ώθησε τον Farrish Jr. να αναλάβει δράση. Αφού ολοκλήρωσε τις πρωινές του διαδρομές, πήγε σε ένα κατάστημα οικογενειακών ειδών και αγόρασε δύο ζευγάρια πιτζάμες για τον Levi, με σκοπό να διορθώσει την κατάσταση. Όταν έφτασε στο σχολείο, του είπε: «Πονούσες σήμερα το πρωί, έκλαιγες, γι’ αυτό σου πήρα αυτές τις πιτζάμες». Ο Levi ενθουσιάστηκε και το πρόσωπό του έλαμψε από χαρά, αναγνωρίζοντας την καλοσύνη του οδηγού.

Στη διάρκεια των τελευταίων επτά ετών που εργάζεται ως οδηγός λεωφορείου, ο Farrish Jr. έχει μάθει να δημιουργεί βαθιές σχέσεις με τα παιδιά. «Πραγματικά αγαπώ κάθε λεπτό της δουλειάς μου», σημειώνει. Μετά την πράξη του, οι δημόσιες σχολικές αρχές της κομητείας Τζέφερσον ανήρτησαν την ιστορία στα social media, με αποτέλεσμα πολλοί να μοιραστούν τις δικές τους εμπειρίες σχετικά με τον Larry. Ο Levi δήλωσε: «Ο κύριος Larry είναι καλός και η καρδιά του είναι γεμάτη χαρά. Όταν μου έδωσε τις πιτζάμες, έκλαψα από χαρά».

Πηγή: newsbomb.gr