Μοχάμεντ Αλ Χουσεϊνι και οι Προβλέψεις του για τον Γιαχία Σινουάρ
Ο Μοχάμεντ Αλ Χουσεϊνι, γνωστός Λιβανέζος σχολιαστής και ανώτερος ερευνητής, πραγματοποίησε πρόσφατη δήλωση σχετικά με την τύχη του Γιαχία Σινουάρ, προεξοφλώντας ότι «δεν θα μπορέσει να παραμείνει στις σήραγγες και θα πεθάνει». Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Χουσεϊνί προβαίνει σε τέτοιες «προβλέψεις», καθώς είχε συμβουλέψει τον Χασάν Νασράλα να ετοιμάσει τη διαθήκη του λίγες ημέρες πριν από τη δολοφονία του.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο σαουδαραβικό κανάλι «Al-Arabiya», ανέφερε: «Ο Σινουάρ θα πεθάνει μόνος του, δεν θα έχει τη δυνατότητα να παραμείνει περισσότερη ώρα μέσα στα τούνελ». Λίγες ώρες μετά την δήλωσή του, επιβεβαίωσε τα λόγια του μέσω Twitter, λέγοντας: “Έτσι σκοτώθηκε ο Σινουάρ. Επιβεβαίωση της αξιοπιστίας μας. Επαναλάβαμε τα λόγια μας για το τέλος του Σινουάρ κι αυτό συνέβη. Πάντα ακούμε και βλέπουμε”.

Επίσης, ο Χουσεϊνί είχε προειδοποιήσει νωρίτερα τον Νασράλα, λέγοντας του ότι έχει γίνει ο νούμερο ένα στόχος και ότι πρέπει να προετοιμαστεί. Τρεις ημέρες μετά την προειδοποίησή του, το Ισραήλ επιτέθηκε στη Da’ahia στη Βηρυτό, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο Νασράλα. Στις δηλώσεις του, ο Χουσεϊνί είχε τονίσει: «Γράψε τη διαθήκη σου, γιατί αυτός που σε αγόρασε – σε πούλησε».

Πηγή: newsbomb.gr