Μια γυναίκα κλαίει ανακαλύπτοντας το νόημα του τατουάζ της από τα Φίτζι
Μια γυναίκα, η Amy Dickinson, μοιράστηκε μια δραματική εμπειρία της μετά την απόφασή της να κάνει ένα τατουάζ κατά τη διάρκεια των διακοπών της στα Φίτζι. Με τους πάνω από 95.000 ακολούθους της στο TikTok, δημοσίευσε ένα βίντεο όπου κλαίει, παρακαλώντας τους θεατές να της εξηγήσουν το νόημα του τατουάζ που είχε αποκτήσει.

Το τατουάζ, το οποίο έγραφε «Matanivola Levu», βρισκόταν στο πάνω μέρος του μηρού της, κρυμμένο ώστε να μην είναι ορατό στο μεγαλύτερο μέρος του κόσμου. Η Amy εκφράσε τη στενοχώρια της, λέγοντας πως δεν είχε ιδέα ότι οι ντόπιοι στο Φίτζι θα μπορούσαν να είναι τόσο κακοί, και αναγνώρισε ότι υπήρξε “τόσο ανόητη” που συναίνεσε σε ένα τατουάζ σε ξένη γλώσσα. Στη συνέχεια, κάποιες από τις αντιδράσεις των ακολούθων της βοήθησαν να ανακαλύψει το πραγματικό νόημα πίσω από το τατουάζ.

Ένας χρήστης αποκάλυψε ότι η φράση σημαίνει «κεφαλαίο γράμμα» στη γλώσσα των Φίτζι, ενώ άλλοι επεσήμαναν τη σαρκαστική ειρωνεία: «Αυτό είναι πραγματικά ξεκαρδιστικό – λέει “κεφαλαία γράμματα”, αλλά όλα είναι πεζά… Εξαιρετικό.” Παράλληλα, κάποιοι θεατές προσέφεραν και εναλλακτικές ερμηνείες, όπως ότι «Matanivola Levu» μπορεί να μεταφραστεί ως «μεγάλο βιβλίο» και αναφέρεται σε κάποιον που έχει πολλές ιστορίες να πει.

Το θέμα πήρε μια άλλη διάσταση όταν αμφισβήτησαν την αυθεντικότητα του τατουάζ της. Για να απαντήσει, η Amy δημοσίευσε ένα ακόμη βίντεο όπου δήλωνε ότι «θα ήθελε» να μπορούσε να πει ότι ήταν ψέμα, αλλά τώρα ήταν “δεμένη στο μελάνι για μια ζωή”. Στέκοντας μπροστά σε έναν καθρέφτη, αποκάλυψε το τατουάζ της, επιβεβαιώνοντας την πραγματική του ύπαρξη.

Πηγή: newsbomb.gr