Μια γυναίκα αφηγείται την παράξενη εμπειρία της στον παράδεισο μετά από καρδιολογικό επεισόδιο
Μια γυναίκα, η Charlotte Holmes, μοιράστηκε την εκπληκτική εμπειρία της από μια σχεδόν θανατηφόρα κατάσταση, όπου ισχυρίζεται ότι πέρασε 11 λεπτά στον παράδεισο. Η ιστορία της ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2019, όταν κατά τη διάρκεια ενός τακτικού ελέγχου, η αρτηριακή της πίεση εκτοξεύτηκε σε 234/134, αναγκάζοντας τους γιατρούς να την προειδοποιήσουν για τον κίνδυνο εγκεφαλικού ή εμφράγματος. Η κατάσταση της επιδεινώθηκε και υπήρξε ανησυχία για την επιβίωσή της, με τον σύζυγό της, Ντάνι, να παρακολουθεί σε κατάσταση πανικού.

Κατά την διάρκεια των 11 λεπτών που οι γιατροί δεν είχαν σφυγμό από την καρδιά της, η Charlotte δήλωσε πως μπορούσε να βλέπει το άψυχο σώμα της από πάνω. Στην εμπειρία της αυτή, άρχισε να βλέπει καταπληκτικά λουλούδια και να ακούει όμορφη μουσική. Όταν «ήρθε» στον εαυτό της, αναγνώρισε ότι βρισκόταν στον παράδεισο. «Δεν μπορώ να σας μεταφέρω πώς ήταν ο παράδεισος, γιατί είναι πολύ περισσότερα από αυτό που μπορούμε να φανταστούμε», είπε, και τόνισε την απουσία φόβου και την αίσθηση πλήρους χαράς που ένιωθε.

Η Charlotte είδε αγαπημένα πρόσωπα που είχαν πεθάνει, όπως οι γονείς και η αδερφή της, όλοι σε νεαρή ηλικία και χωρίς ταλαιπωρίες. Ωστόσο, η πιο συγκλονιστική στιγμή ήταν όταν συνάντησε ένα μικρό παιδί, για το οποίο της είπε ο ουράνιος πατέρας της ότι ήταν το αγόρι της, το οποίο είχε χάσει όταν ήμουν πεντέμισι μηνών έγκυος.

Στη συνέχεια, η Charlotte περιέγραψε μια τρομακτική εμπειρία όπου την πήγαν στην κόλαση, περιγράφοντας τη φρικτή μυρωδιά και τα ουρλιαχτά. Ο Θεός της είπε ότι είχε την ευκαιρία να επιστρέψει για να μοιραστεί τις εμπειρίες της και να προειδοποιήσει άλλους.

Αφού «τραβήχτηκε» πίσω στο σώμα της, άρχισε να αισθάνεται και πάλι τον πόνο και τη θλίψη. Η Charlotte ανάρρωσε πλήρως και, μετά από δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο, αποφάσισε να μοιραστεί τη μοναδική της εμπειρία, επισημαίνοντας τη σημασία να δώσουν ελπίδα στους άλλους. «Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ο παράδεισος είναι αληθινός», δήλωσε.

Η Charlotte Holmes, τελικά, πέθανε στις 28 Νοεμβρίου 2023, σε ηλικία 72 ετών, μετά από καρδιακή προσβολή.

Πηγή: newsbomb.gr