Λάνα Ντελ Ρέι: Το Έκπληκτο Γάμο της με τον Τζέρεμι Ντιφρίν στη Λουιζιάνα
Μόλις ένα μήνα μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους, η Λάνα ντελ Ρέι παντρεύτηκε τον Τζέρεμι Ντιφρίν σε έναν γάμο έκπληξη. Το αντάρτικο ζευγάρι αντάλλαξε όρκους δίπλα στο νερό στην κοινότητα Des Allemandes της Λουιζιάνα, όπου ο Ντιφρίν διεξάγει τις δημοφιλείς περιηγήσεις του με βάρκα στο βάλτο.

Η Λάνα, με περιουσία περίπου 30 εκατομμυρίων δολαρίων, εμφανίστηκε λαμπερή σε ένα λευκό νυφικό και με μαλλιά σε αλογοουρά, κρατώντας μια ανθοδέσμη, καθώς πλησίαζε τον σύζυγό της με τον πατέρα της, Ρόμπερτ Γκραντ, δίπλα της. Ο γάμος και η δεξίωση έγιναν κατά μήκος του λιμανιού, με αμέτρητα τραπέζια κάτω από λευκές σκηνές στο γρασίδι.

Η αδερφή και ο αδερφός της Λάνα, Καρολάιν και Τσάρλι Χιλ, ήταν στο πλευρό της στην ξεχωριστή αυτή μέρα. Ο γάμος αυτός αποτελεί τον πρώτο για την Λάνα και τον δεύτερο για τον Τζέρεμι, ο οποίος είναι πατέρας τριών παιδιών και γνώρισε τη Λάνα το 2019. Η δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού έγινε χέρι-χέρι στις 25 Αυγούστου στην Αγγλία.

Κατά την αρχική τους συνάντηση, η Λάνα ήταν επιφορτισμένη με τις περιοδείες της στην περιοχή και, σύμφωνα με πηγές, επανασυνδέθηκαν όταν και οι δύο ήταν singles. Οι φίλοι της Λάνα ανησυχούσαν αρχικά για τη σχέση της με τον Τζέρεμι, αλλά σύντομα διαπίστωσαν ότι της φέρεται καλά και της παρέχει την υποστήριξη που χρειάζεται.

Η Λάνα δημοσιοποίησε τη σχέση τους με τον Τζέρεμι, χαράσσοντας τα βήματά του με την πρόσκληση του στο tour της. Ο Ντιφρίν, ο οποίος είναι γνωστός για τις εκδρομές του, είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες με τη Λάνα, εκφράζοντας τη χαρά του για την κοινή τους στιγμή.

Η προσωπική ζωή της Λάνα περιλαμβάνει αρκετές προηγούμενες σχέσεις με διασημότητες, ωστόσο φαίνεται ότι η νέα της επιλογή την ικανοποιεί. Ο Τζέρεμι έχει γίνει μια ευχάριστη αλλαγή για αυτήν, με εκατοντάδες διασημότητες να συμμετέχουν στις περιοδείες του όλα αυτά τα χρόνια.

Πηγή: newsbomb.gr