Καταζητείται Ζευγάρι Ινδών για Απάτη με Υπόσχεση Αντιστροφής της Γήρανσης μέσω Χρονομηχανής
Ένα ζευγάρι από την Ινδία καταζητείται από τις αρχές εξαιτίας μιας πρωτοφανούς απάτης που θύματισε δεκάδες ανυποψίαστους ανθρώπους. Οι Rajeev Kumar Dubey και Rashmi Dubey, διατηρούσαν ένα κέντρο θεραπείας όπου πείθουν τους πελάτες τους ότι γερνούσαν επειδή εκτέθηκαν σε μολυσμένο αέρα. Υποσχέθηκαν ότι η γήρανση μπορεί να αναστραφεί μέσω μιας υποτιθέμενης «χρονομηχανής» που δήλωναν ότι ήταν κατασκευασμένη στο Ισραήλ, σε συνδυασμό με θεραπείες οξυγονοθεραπείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το odditycentral, το ζευγάρι απέσπασε περίπου 35 εκατομμύρια ρουπίες (ισοδύναμες με 4,1 εκατομμύρια δολάρια) από ηλικιωμένους πελάτες που αναζητούσαν λύσεις για να επαναφέρουν τη νεότητά τους. Οι Blackout: Πάρκαραν τα θύματα τους με προσφορές, όπως πακέτα θεραπείας 6.000 ρουπίες (72 δολάρια) για 10 συνεδρίες και υποσχέσεις δωρεάν συνεδριών οξυγονοθεραπείας για κάθε νέο πελάτη που θα έφερναν.

Η ακριβής μέθοδος που χρησιμοποίησαν οι Dubey για να πείσουν τους ανθρώπους ότι μπορούσαν να αναστρέψουν τις επιπτώσεις της γήρανσης παραμένει ασαφής. Τα θύματα ανέφεραν ότι τους υποσχέθηκαν ορατά αποτελέσματα μέσα σε λίγους μήνες, ισχυριζόμενοι ότι η χρονομηχανή θα μπορούσε να τους επιστρέψει έως και 20 χρόνια πίσω από την ηλικία τους, καθώς και να αποκαταστήσει κατεστραμμένα εσωτερικά όργανα.

Αν και η αστυνομία είναι σε αναζήτηση τους, υπάρχουν πληροφορίες ότι οι Dubey έχουν ήδη διαφύγει στο εξωτερικό με τα κλεμμένα χρήματα των θυμάτων.

Πηγή: newsbomb.gr