Η Βασιλική Ασφάλεια σε Επιφυλακή λόγω Ισχυρισμού Νόθου Υιού του Βασιλιά Κάρολου και της Βασίλισσας Καμίλας
Οι βασιλικές υπηρεσίες ασφαλείας είναι σε κατάσταση ετοιμότητας αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς υπάρχει αυξημένη ανησυχία για την ασφάλεια του βασιλιά Κάρολου και της βασίλισσας Καμίλα. Ο Σάιμον Τσαρλς Ντόραντ Ντέι, ένας 58χρονος Αυστραλός που ισχυρίζεται ότι είναι ο καρπός του κρυφού έρωτά τους, έχει τεθεί σε λίστα παρακολούθησης μετά από προειδοποιήσεις ότι μπορεί να δράσει.

Ο Ντόραντ Ντέι, που γεννήθηκε στη Βρετανία και υιοθετήθηκε σε ηλικία οκτώ μηνών, πιστεύει ότι η υιοθετημένη γιαγιά του, που εργαζόταν για τη Βασίλισσα, βοήθησε να οργανωθεί η υιοθεσία του. Διαφωνεί με την επίσημη ιστορία αναφορικά με την χρονολογία γνωριμίας του Καρόλου και της Καμίλα, υποστηρίζοντας ότι οι δύο γνωρίστηκαν πριν από το 1970. Παρόλο που έχει 29.000 ακόλουθους στο Facebook, πολλοί θεωρούν τους ισχυρισμούς του εξωφρενικούς.

Η βασιλική οικογένεια βρίσκεται στο Σίδνεϊ, όπου θα παραμείνει για το Σαββατοκύριακο, και η προστασία τους αναμένεται να διασφαλίσει ότι ο Ντόραντ Ντέι δεν θα μπορέσει να πλησιάσει το βασιλικό ζεύγος. Ένας ειδικός σε θέματα προστασίας σχολίασε ότι έχουν ήδη γίνει έρευνες για άτομα που περιλαμβάνονται στη λίστα παρακολούθησης.

Ο Ντόραντ Ντέι έχει ζητήσει επανειλημμένα να γίνει τεστ DNA για να αποδείξει την καταγωγή του, ενώ δηλώνει απογοητευμένος από την άρνηση της βασιλικής οικογένειας να αναγνωρίσει τη θέση του. Παρά την προσπάθειά του να αποδείξει ότι είναι βασιλικού αίματος, οι ισχυρισμοί του δεν έχουν επιβεβαιωθεί και οι αρχές παρακολουθούν την κατάσταση προσεκτικά.

Πηγή: newsbomb.gr