Η επιστροφή του Μίκαελ Σουμάχερ στην δημόσια ζωή μετά από 11 χρόνια απουσίας
Οι ενημερώσεις σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ έχουν περιοριστεί σημαντικά, καθώς ο θρύλος της Formula 1 έχει διαμείνει μακριά από τη δημοσιότητα από τον σοβαρό του τραυματισμό στο κεφάλι τον Δεκέμβριο του 2013, κατά τη διάρκεια εκδρομής για σκι. Από τότε, έχει αναρρώσει σε ένα ιδιαίτερα προστατευμένο περιβάλλον, περιβαλλόμενος από την οικογένειά του.

Πριν από λίγες ημέρες, η κόρη του, Τζίνα, παντρεύτηκε σε μια ιδιωτική τελετή στη Μαγιόρκα. Παρόλο που δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση, το γερμανικό μέσο «BILD» αναφέρει ότι ο Σουμάχερ ήταν πιθανότατα παρών στην εκδήλωση. Οι καλεσμένοι, ωστόσο, κλήθηκαν να τηρήσουν έναν αυστηρό κανόνα: να αφήσουν τα κινητά τους τηλέφωνα στην υποδοχή του κτήματος, για να διασφαλιστεί ότι δεν θα βγουν φωτογραφίες του Μίκαελ και δεν θα διαρρεύσουν.

Επιπλέον, είναι πιθανό να ήταν παρών και ο αδελφός του Σουμάχερ, καθώς και στενοί φίλοι του, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να τον προσεγγίσουν. Ένας από αυτούς, ο Jean Todt, πρώ former διευθυντής της ομάδας του στη Ferrari, δήλωσε πως «ο Μίκαελ είναι εδώ, οπότε δεν μου λείπει».

Πηγή: newsbomb.gr