Η Χάιντι Κλουμ Επιμένει στην Ελευθερία της Έκφρασης Μέχρι τα 70 της χρόνια
Η Χάιντι Κλουμ αποκάλυψε ότι επιθυμεί να φορέσει μίνι φούστες ακόμη και στα 70 της χρόνια και να συνεχίσει να είναι ελεύθερη στην παραλία. Σε πρόσφατη εμφάνιση της στο podcast Call Her Daddy με τον Alex Cooper, η 51χρονη πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret μίλησε για την αυτοπεποίθηση και την αποδοχή του εαυτού, τονίζοντας ότι αδιαφορεί για τις γνώμες των άλλων.

“Μου κάνουν συνέχεια την ερώτηση για τις μίνι φούστες – για πόσο καιρό θα φοράς μίνι φούστες;”, είπε η Κλουμ. “Έχω πει πολλές φορές ότι πιθανότατα θα κυκλοφορώ και στα 70 μου με μίνι φούστα, αν θελήσω να δείξω τα πόδια μου”. Ανέφερε ότι οι αλλαγές που προκύπτουν με την ηλικία είναι φυσικές και ότι, παρά τα ελαττώματα που μπορεί να βλέπει, αισθάνεται καλά με τον εαυτό της.

Η ίδια παραδέχεται ότι, αν και η κατάσταση του σώματος είναι διαφορετική μετά τον τοκετό και τον θηλασμό τεσσάρων παιδιών, συνεχίζει να έχει την επιθυμία να ζει τη ζωή της με πάθος. “Εξακολουθώ να ψωνίζω, να φτιάχνω τα μαλλιά μου, να κάνω το μακιγιάζ μου. Εξακολουθώ να τρέχω τόπλες στην παραλία και δεν με νοιάζει”, πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που δέχεται, η Κλουμ δήλωσε: “Αισθάνομαι πολύ δυνατή και είμαι καλά με τον εαυτό μου. Ακόμα και αν οι άνθρωποι λένε πράγματα, δεν με επηρεάζει πραγματικά. Κοιτάζω τον εαυτό μου και, ναι, τα πόδια μου δεν μοιάζουν όπως αυτά ενός 20χρονου, αλλά εξακολουθώ να νιώθω καλά με τα δικά μου πόδια”.

Πηγή: newsbomb.gr