Γυναίκα προκαλεί αναστάτωση σε πτήση απαιτώντας την επιστροφή της για το κινητό της

Μια γυναίκα προκάλεσε αναστάτωση σε πτήση της Frontier Airlines, όταν ζήτησε να επιστρέψει στην πύλη προκειμένου να ανακτήσει το κινητό της. Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της πτήσης από το Σαν Ντιέγκο στο Λας Βέγκας και σύμφωνα με έναν συνεπιβάτη, το βίντεο του ξεσπάσματός της έχει γίνει viral στο TikTok, με πάνω από 300.000 προβολές.

Η γυναίκα, η οποία δεν έχει κατονομαστεί, άρχισε να φωνάζει και να απευθύνεται στους υπόλοιπους επιβάτες, κάνοντας εξωφρενικούς ισχυρισμούς. «Γελάστε τώρα, είμαι η πρόεδρος όλης αυτής της γ** χώρας. Δείτε τις γ** ειδήσεις στην τηλεόραση», δήλωσε, κατηγορώντας την αεροπορική εταιρεία ότι εμπλέκεται σε εγκληματικές δραστηριότητες. Αναφέροντας τις δυνάμεις της, απείλησε όσους την κορόιδευαν ότι θα «έφευγαν» ή θα «έσβηναν».

Αφού ενημερώθηκε από τον πληρώμα σχετικά με την αδυναμία επιστροφής στην πύλη, η αντίδρασή της ήταν ιδιαίτερα επιθετική. Υποστήριξε ότι της λένε «ένα ψέμα από το λάκκο της κόλασης» και συνέχισε με απειλές προς τους γύρω της, προειδοποιώντας τους για συνέπειες αν συνέχισαν να γελούν με την κατάσταση.

Τελικά, η γυναίκα ηρέμησε και καθόταν με μέλος του πληρώματος ενώ απομακρυνόταν από το σκηνικό. Δεν έχει διευκρινιστεί εάν η πτήση υπήρξε καθυστέρηση ή ακύρωση λόγω του συμβάντος. Πηγή: newsbomb.gr