Δολοφονία και Κανιβαλισμός Φοβερής Ιστορίας Ράπερ
Στις 7 Νοεμβρίου 2003, ο Antron Singleton, γνωστός και ως Big Lurch, καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη χωρίς δυνατότητα αναστολής. Η καταδίκη του αφορούσε τη δολοφονία της 21χρονης συγκατοίκου του, Tynisha Ysais, καθώς και την κατανάλωση τμημάτων του σώματός της. Το πτώμα της Ysais βρέθηκε σε ένα διαμέρισμα από έναν φίλο της, με εμφανή σημάδια από δόντια στο πρόσωπο και στους πνεύμονες, ενώ βρέθηκε και μια σπασμένη λεπίδα μαχαιριού στην ωμοπλάτη της.

Μετά την πράξη του, ο Singleton εντοπίστηκε από έναν γείτονα, ο οποίος πήγε να ελέγξει την κατάσταση της Ysais. Το γεγονός ότι ο Singleton ήταν γυμνός και γεμάτος αίματα σοκάρισε τον γείτονα. Κατά τη διάρκεια της δίκης του, ο ράπερ δήλωσε ότι ήταν αθώος λόγω ψυχικής διαταραχής, αλλά στο τέλος κρίθηκε ένοχος για φόνο.

Ο Singleton ισχυρίστηκε αργότερα ότι πίστευε πως ο κόσμος επρόκειτο να τελειώσει και ότι έπρεπε να «σκοτώσει τον διάβολο» πριν από αυτό. «Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι ο κόσμος επρόκειτο να τελειώσει. Χρειαζόμουν να βρω τον διάβολο και να τον σκοτώσω», δήλωσε. Μετά τη δολοφονία, ισχυρίστηκε ότι δεν είχε επίγνωση της πράξης του, λέγοντας ότι «δεν ήξερε» ότι είχε καταναλώσει ανθρώπινη σάρκα.

Ο ράπερ και η Ysais είχαν πάρει το ναρκωτικό PCP πριν από την τραγωδία. Το PCP είναι ένα αναισθητικό που μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές παραισθήσεις και ψυχωτική κατάσταση, εμποδίζοντας τα άτομα που το καταναλώνουν να διακρίνουν την πραγματικότητα από την φαντασία και να συμπεριφέρονται κανονικά. Αυτές οι επιδράσεις μπορεί να καταστήσουν τον χρήστη επικίνδυνο για τους γύρω του, όπως συνέβη στη περίπτωση του Singleton.

Πηγή: newsbomb.gr