Δημοπρασία Χρυσών Ρολογιών από τον Ντόναλντ Τραμπ για τους Θαυμαστές του
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, είναι πλέον γνωστός και για την πώληση χρυσών ρολογιών με διαμάντια. Ιδιαίτερα, το ρολόι “The Trump Victory Tourbillon” διατίθεται προς 100.000 δολάρια στην ιστοσελίδα gettrumpwatches.com. Παράλληλα, υπάρχουν και πιο προσιτές επιλογές, όπως το ρολόι με την ένδειξη «fight fight fight», που προσφέρεται σε τρία χρώματα – Onyx Gold (799 δολάρια) και Red Silver και Silver Gold (499 δολάρια το καθένα).

Αυτά τα ρολόγια είναι μοναδικά, καθώς φέρουν το όνομα και την υπογραφή του Τραμπ. Η φράση «παλέψτε, παλέψτε, παλέψτε» αναφέρεται σε μια δήλωση του Τραμπ μετά από μια απόπειρα δολοφονίας τον Ιούλιο. Ο Τραμπ εμφανίζεται σε βίντεο, προωθώντας τα ρολόγια του, τα οποία κυκλοφορούν σε περιορισμένο αριθμό – μόλις 147 κομμάτια.

Η πώληση των ρολογιών είναι η πιο πρόσφατη προσφορά του Τραμπ εν μέσω της προεκλογικής του εκστρατείας για τον Λευκό Οίκο. Σε ανάρτηση του στο Truth Social, ο Τραμπ επισημαίνει: «Θα τα λατρέψετε. Θα κάνατε ένα υπέροχο δώρο Χριστουγέννων». Σημείωσε επίσης τη μεγάλη τους αξία με διαμάντια και χρυσό, λέγοντας: «Λατρεύω τον χρυσό. Λατρεύω τα διαμάντια. Όλοι τα λατρεύουμε».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, τα ρολόγια «δεν σχεδιάζονται, κατασκευάζονται, διανέμονται ή πωλούνται από τον Donald J. Trump ή οποιαδήποτε από τις θυγατρικές του». Επιπλέον, αναφέρεται ότι τα ρολόγια «δεν είναι πολιτικά και δεν έχουν καμία σχέση με καμία πολιτική εκστρατεία». Ο Τραμπ έχει προωθήσει διάφορα προϊόντα με το όνομά του μέσω της πλατφόρμας Truth Social.

Πηγή: newsbomb.gr