Αμφιβολίες και Εικασίες γύρω από την Οικονομική Διαχείριση του Ιδρύματος Άρτσγουελ του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ
Το ίδρυμα Άρτσγουελ, που ιδρύθηκε από τον Πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, έχει λάβει δύο σημαντικές επιχορηγήσεις που ξεπερνούν τα 6 εκατομμύρια δολάρια τα τελευταία δύο χρόνια. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες από τη MailOnline, αυτές οι επιχορηγήσεις δεν εμφανίζονται στη τελευταία φορολογική δήλωση της οργάνωσης, προκαλώντας ερωτήματα σχετικά με την τύχη των χρημάτων αυτών.

Η ανακάλυψη αυτή έρχεται σε μια δύσκολη στιγμή για το ίδρυμα, το οποίο πρόσφατα έλαβε έγκριση για να ξαναρχίσει τη συγκέντρωση χρημάτων, αφού προηγουμένως χαρακτηρίστηκε «παραβατικό». Οι επόμενοι μήνες είναι κρίσιμοι, καθώς η Υπηρεσία Εσωτερικών Εσόδων (IRS) αναμένει την υποβολή της επόμενης φορολογικής δήλωσης, που θα μπορούσε να ρίξει φως σχετικά με τα «χαμένα» εκατομμύρια που έλαβε το ίδρυμα.

Επιπλέον, αυτή η αποκάλυψη ενδέχεται να ενισχύσει τις φήμες ότι το ίδρυμα χρηματοδοτείται κυρίως από μια μικρή ομάδα πλουσίων δωρητών. Οι εξελίξεις αυτές αφήνουν ανοιχτά τα ερωτήματα σχετικά με τη διαχείριση των οικονομικών και τη διαφάνεια της οργάνωσης.

Πηγή: newsbomb.gr