Απλός τρόπος για να καθαρίσετε τη σκόνη από το καλοριφέρ σας
Ο καθαρισμός του καλοριφέρ από σκόνη και βρωμιά μπορεί να γίνει γρήγορα και εύκολα χάρη σε μια πρακτική μέθοδο. Οι σχάρες στα καλοριφέρ συχνά συγκεντρώνουν σκόνη με την πάροδο του χρόνου, ενώ υπάρχει και χώρος πίσω από τη συσκευή που μπορεί να παγιδευτεί βρωμιά.

Σύμφωνα με μια χρήστη του TikTok, γνωστή ως Washy_Wash, η λύση είναι πολύ απλή και καταναλώνει λιγοστό χρόνο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα πιστολάκι μαλλιών και λίγη υπομονή. Στο βίντεο της, η γυναίκα δείχνει τον τρόπο με τον οποίο το κάνει: Αρχικά, βρέχει μια πετσέτα και την τοποθετεί κάτω από το καλοριφέρ για να συγκρατήσει τη σκόνη. Έπειτα, με το πιστολάκι μαλλιών, περνάει κατά μήκος της κορυφής του καλοριφέρ, με αποτέλεσμα οι σβώλοι σκόνης να πέσουν κάτω. Τέλος, καθαρίζει τα υπολείμματα σκόνης χρησιμοποιώντας μια πετσέτα.

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πιστολάκι χωρίς πετσέτα, αλλά η υγρή πετσέτα βοηθά στο να μην διασκορπίζεται η σκόνη από τον αέρα του πιστολιού. Αυτός ο απλός και αποτελεσματικός τρόπος καθαρισμού θα σας γλιτώσει χρόνο και κόπο.

Πηγή: newsbomb.gr