Για «κατάπτυστη διαστρέβλωση των δηλώσεών του» κατηγορεί τη Ν.Δ. ο Κ.Αρβανίτης

0
369

Eurokinissi

Για «κατάπτυστη διαστρέβλωση των δηλώσεών του» κάνει λόγο στην απάντησή του στην ανακοίνωση του εκπροσώπου της ΝΔ, Τάσου Γαϊτάνη, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Κώστας Αρβανίτης.

«Το γνωστό χαλκείο χτύπησε πάλι. Αυτήν τη φορά ‘εντόπισε’ δήλωσή μου με την οποία δήθεν ‘δικαιολογώ’ τον ξεκάθαρα ιμπεριαλιστικό πόλεμο που από τα ξημερώματα η Ρωσία διεξάγει σε βάρος της Ουκρανίας», εξηγεί ο κ. Αρβανίτης και προσθέτει: «Δια της γνωστής και δοκιμασμένης μεθόδου της απομόνωσης λέξεων και φράσεων το κυβερνών κόμμα, μέσα στον πανικό του για την ανυπαρξία της χώρας μας στη διεθνή διπλωματική σκηνή, προσπαθεί με μια κατάπτυστη δήλωση να με παρουσιάσει τάχα μου ως υποστηρικτή του… Πούτιν!».

Ακολούθως απευθύνεται στον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ: «Καλώ τον κύριο Γαϊτάνη να σταματήσει τις ασκήσεις γκαιμπελισμού την πιο δύσκολη ώρα για την Ευρώπη εδώ και πολλές δεκαετίες. Στο κάτω-κάτω της γραφής, αν κάποιος μας έχει συνηθίσει να ‘ξεπλένει’ και να αξιοποιεί πρακτικές της Alt-Right, στο ευρύτερο πλαίσιο της οποίας τοποθέτησα και την πολιτική του Προέδρου της Ρωσίας, αυτός είναι το κόμμα του, η ΝΔ, και η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Πηγή: thepresident.gr