«Γεύμα Αγάπης» την Κυριακή του Πάσχα στο Ρουφ

0
52

Ένα εορταστικό τραπέζι για όλους τους άστεγους συμπολίτες μας θα «στρώνει» αύριο Κυριακή του Πάσχα το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων. Στο μεγάλο ανοιχτό γεύμα, που θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Ρουφ*, έχουν προσκληθεί όλοι όσοι φιλοξενούνται στις δομές της πόλης, καθώς και συμπολίτες μας που εξακολουθούν να ζουν στους δρόμους της Αθήνας.

Το τραπέζι θα πλαισιωθεί από παραδοσιακό γλέντι, που διοργανώνει ο δήμος, συνοδεία ζωντανής ορχήστρας του σολίστ του μπουζουκιού, Σπύρου Πολυκανδριώτη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα μοιραστούν γιορτινά εδέσματα, πασχαλινά τσουρέκια και κόκκινα αυγά, τα οποία αποτελούν προσφορά χορηγών.

Σημειώνεται ότι η διοργάνωση του Πασχαλινού γεύματος υποστηρίζεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), καθώς και τη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του δήμου.

*Το εορταστικό γεύμα της Κυριακής του Πάσχα που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Ρουφ (Εχελιδών 19 & Πειραιώς 144) αποτελεί προσφορά της εταιρείας Lidl Hellas.

Πηγή: thepresident.gr